Buscar
     
 

CURS 2016/2017Preinscripcions

Oficina de les Escoles Municipals del Claustre del Carme.
1, 2 i 5 de setembre de 2016, de 16.30 a 18.30 hores.

A partir del dia 4 d’octubre i fins al 27 d’abril, en horari d’oficina, es reobrirà la possibilitat de realitzar la preinscripció en qualsevol assignatura d’aquest curs, per a aquelles persones que encara no l’hagin fet i vulguin accedir a les places que hagin quedat lliures, o bé es vulguin afegir a les llistes d’espera corresponents.

Si necessites més informació, posa’t en contacte amb l’oficina de les Escoles Municipals.


Horari d’oficina:

- Del 14 de juny al 30 d’agost:
Dimarts i dijous: 11.00 a 14.30 hores

- Durant tot el mes de setembre:
Dimarts i dijous: 11.00 a 14.30 hores, excepte els dies de preinscripció i matriculació. Aquests dies, l’horari serà de 11.00 a 13.00 i de 16.30 a 18.30 hores

- Octubre a maig:
Dimarts i dijous: 9.00 a 13.00 i de 17.00 a 19.30 hores


ESCOLES MUNICIPALS
Claustre del Carme, 5
07701 - Maó (Menorca)
Tel. 971362021
a/e: escoles_municipals@ajmao.org 

 

Vine a gaudir del plaer d’aprendre...!


Vine a les Escoles Municipals i gaudeix d’aprendre a fer allò que més t’agrada, perquè el fet d’aprendre ens acompanya des que naixem i ho segueix fent durant tot el nostre cicle vital: qualsevol edat és bona per aprendre i sempre hi som a temps, de gaudir d’aquesta enriquidora experiència.

Per açò, les Escoles Municipals de Maó estan obertes a persones de totes les edats i amb qualsevol tipus d’interès, que vulguin fer realitat les seves inquietuds per la música, la ceràmica, el dibuix o la pintura, o que, senzillament, vulguin gaudir del plaer d’aprendre, omplint el seu temps de lleure amb una activitat que complementi el seu desenvolupament personal.

Amb una oferta d’ensenyament no reglat, i en classes individuals o en grups de petits i grans, tenim diverses opcions per a tothom. En un ambient distès i amb un ritme d’aprenentatge més personalitzat, que s’adapta a les teves necessitats.

En el cas de la música, donam cabuda a tots els estils, sense rebutjar cap tipus de manifestació musical (pop, rock, jazz, clàssica, folklore, música ètnica...). Pensant en la gent més jove, seguim la programació de continguts corresponent al grau elemental de música, ja que procuram que la formació que oferim sigui prou sòlida, personalitzada i amb la qualitat suficient perquè l’alumnat interessat pugui accedir a centres de formació superiors.

 

MATÈRIES curs 2016 / 2017


MÚSICA
Llenguatge Musical: En grups diferenciats de petits i adults, respectivament. 2 hores setmanals, en 2 classes, per a joves i adults; i 2 classes de 45 min. per als petits de 6 i 7 anys. Matèria impartida per Elsa Perches, Montse Mercadal i Ricard Ramisa.

Iniciació 5 anys: 1 classe setmanal de 45 min., en grup, per a infants de 5 anys d’edat. Amb Elsa Perches

Harmonia Moderna: 1 classe setmanal d’1 hora, en grup. Amb Carles de la Primavera

Classes d’instruments: 1 classe de 45 min. a la setmana. Les classes són individuals per a adults i joves a partir dels 9 anys. Per a l’alumnat de 7 i 8 anys, les classes es fan en grups de 2 alumnes per classe.
 

 • Piano: Elsa Perches / Montse Mercadal
 • Piano modern: Ricard Ramisa
 • Guitarra / Baix elèctric: Carlos Mangado
 • Bateria: Jesús Vázquez
 • Cant líric: Montse Mercadal
 • Cant modern: Lore Arantzamendi
 • Violí*: Carme Cardona
 • Flauta travessera*: Sònia Cardona
 • Clarinet*: Laura Camps
 • Saxo*: Carles de la Primavera
 • Trompeta*: Àgueda Sales
 • Trombó*: Isaac Mascaró
 • Tuba*: Isaac Mascaró
 • Trompa*: Isaac Mascaró


Aula de Conjunt Instrumental: 1 classe setmanal d’1 hora, durant la qual l’alumnat gaudeix, en la pràctica, de l’enriquidora experiència de sonar amb altres músics en un format de banda de música o orquestra. Aquesta assignatura és gratuïta i està oberta a qualsevol persona que toqui algun instrument de vent, percussió o corda amb un nivell mínim de 2n curs d’instrument. Matèria impartida per Ricard Ramisa.

Assignatures complementàries:

A més de les assignatures anteriors, l’Escola també ofereix altres assignatures complementàries:

 • Classes setmanals de conjunt instrumental de música moderna (combo)
 • Classes col·lectives d’instruments de vent, violí i guitarra
 • Coral infantil (per a l’alumnat de 8 a 14 anys)
 • Classes d’iniciació d’instruments* (per a l’alumnat de 7 a 16 anys)


* Per a l’alumnat de 7 a 16 anys, oferim la possibilitat de realitzar cursets gratuïts d’iniciació a aquests instruments, de 30 minuts setmanals, durant un trimestre cada un.

CERÀMICA, a càrrec de Natàlia Milán
Classes col·lectives per a adults. 4 hores setmanals, repartides en 2 dies: dimarts i dijous, de 17.30 a 19.30 h o de 19.30 a 21.30 h.

Classes col·lectives per a joves. 1 grup de 8 a 14 anys, en 1 classe setmanal, els divendres (en horari per determinar).

PINTURA, a càrrec de Dani Seguí
Classes col·lectives per a adults. 4 hores setmanals, repartides en 2 dies: dimarts i dijous, de 17.00 a 19.00 h o de 19.00 a 21.00 h.

Classes col·lectives per a joves. 1 grup de 8 a 14 anys, en 1 classe setmanal, els dimecres, de 17.15 a 19.15 h.

Grup de Dibuix al natural (amb model). Classes per a adults. 1 classe setmanal, els dimecres, de 19.30 a 21.30 h.

Totes aquestes activitats tenen una durada d’octubre a maig.
Les assignatures complementàries són gratuïtes i el preu per assignatura de la resta d’activitats és d’entre 24 i 36 euros* mensuals (segons el curs), amb una matrícula inicial de 39 euros* per a cada assignatura.

* Taxes aprovades en el Ple municipal del dia 28 d’octubre de 2010 (BOIB núm. 191 ext., de 31-12-2010), amb bonificacions del 20% en la inscripció i mensualitats per a: famílies nombroses, unitats familiars amb dues o més persones usuàries i jubilats; i del 10% per a persones usuàries del Carnet Jove. Aquests preus podrien ser revisats a partir de gener del 2017.

NOTA: Totes aquestes bonificacions no es podran acumular en cap cas.


  

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar