Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

Imatge
29/12/2016
Les actuacions tindran lloc principalment al poliesportiu municipal, però també es faran intervencions al pavelló Sínia Morera i al camp de futbol de Bintaufa
 

L’AJUNTAMENT INVERTEIX 395.000 EUROS EN LA MILLORA DE LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS

Les actuacions tindran lloc principalment al poliesportiu municipal, però també es faran intervencions al pavelló Sínia Morera i al camp de futbol de Bintaufa

Maó, 29 de desembre de 2016

L’Ajuntament de Maó invertirà 395.000 euros en la millora de les instal·lacions esportives municipals, amb l’objectiu d’anar més enllà del manteniment bàsic i posar al dia uns equipaments que estaven lluny de trobar-se en el seu estat òptim.

Les actuacions tindran lloc principalment al poliesportiu municipal, però també es faran intervencions al pavelló de Sínia Morera i al camp de futbol de Bintaufa.

El regidor d’Esports, Carlos Montes ha explicat que la majoria d’actuacions previstes ja estan en marxa i s’espera que finalitzin en els pròxims mesos, i ha assenyalat que la piscina municipal reobrirà el dia 1 de febrer. Montes també ha recalcat que “totes les actuacions que s’estan duent a terme al poliesportiu i a la piscina municipal permetran disposar d’unes instal·lacions renovades en gran part”.

A continuació, us detallem totes les intervencions previstes:

Substitució de la coberta de la piscina municipal

Substitució total de la coberta de l’edifici de la piscina a causa del seu avançat estat de deteriorament, reemplaçant la coberta de fibrociment, un material cancerigen, per panells tipus Sandwich.

Cost: 170.000 euros

Reducció de la profunditat de la piscina municipal

Reducció de la profunditat de la piscina, passant de 2,30 metres a 1, 8 metres. Aquesta remodelació implicarà una important disminució de la quantitat d’aigua necessària per omplir la piscina i un notable estalvi energètic pel que fa a la climatització, així com una reducció dels químics necessaris per tractar-la.

Cost: 50.000 euros

Canvi dels finestrals de la piscina municipal

Renovació dels vidres dels finestrals de la piscina amb l’objectiu de millorar l’aïllament tèrmic de la instal·lació i aconseguir un important estalvi energètic. Aquesta intervenció ha estat finançada gràcies a les inversions del Consell Insular de Menorca per a la renovació d’instal·lacions esportives.

Cost: 30.000 euros

Canvi del sistema de desinfecció de l’aigua de la piscina municipal

Substitució de l’actual sistema per un de més ecològic i saludable per als usuaris. En concret, s’instal·larà un sistema d’electròlisi salina (desinfecció de l’aigua amb sal comuna), que suposarà una millora de la qualitat de l’aigua.

Cost: 21.000 euros

Instal·lació d’una cortina separadora a la pista del poliesportiu

La instal·lació d’una cortina separadora motoritzada permetrà dividir la pista del poliesportiu per tal que en puguin fer ús dues entitats diferents de manera simultània, millorant la situació de saturació de la instal·lació.

Cost: 7.959,95 euros

Adquisició de nou material per a la sala de musculació del poliesportiu

Es renovarà parcialment el material de la sala de musculació. A més, s’instal·larà un nou ventilador.

Cost material: 9.218,6 euros
Cost ventilador: 320 euros

Canvi del control d’accés al poliesportiu

Es canviarà el control d’accés al poliesportiu i s’actualitzarà el programa informàtic i de control, instal·lant un sistema més pràctic que funcionarà amb empremta digital.

Cost: 10.000 euros

Altres millores al poliesportiu

Pintada de la façana exterior i de la pista d’atletisme: 16.689 euros

Adquisició d’una font d’osmosi inversa: 683, 65 euros

Adquisició d’una vitrina expositora: 760,25 euros

Reparació de la coberta del pavelló Sínia Morera

El canvi de part de la coberta permetrà resoldre les constants goteres que apareixen els dies de pluja, i que representen un perill per als usuaris de la instal·lació, provocant interrupcions en el desenvolupament de les activitats de les entitats.

Cost. 22.558 euros

Construcció d’un lavabo al camp de futbol de Bintaufa

La construcció dels lavabos millorarà la comoditat dels usuaris i permetrà actualitzar el projecte de l’equipament.

Cost: 50.000 euros

Manteniment de la gespa dels camps de futbol municipals

Cost: 5.000 eurosImatge