Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

LES NOSTRES APLICACIONS

Nom Google Play AppStore
Incidències Urbanes de Menorca Incidències Urbanes de Menorca Incidències Urbanes de Menorca
Menorca Smart Menorca Smart Menorca Smart


 

Incidències Urbanes de Menorca


Permet enviar incidències urbanes directament a un Ajuntament de Menorca des del dispositiu mòbil.

L'aplicació geolocaliza a l'usuari, determina en quin municipi es troba, permet fer una fotografia de la incidència , permet omplir un formulari descriptiu i identificatiu i envia la incidència al servei pertinent de l'ajuntament del municipi en què es troba l'usuari.

Al seu torn, permet visualitzar totes la incidències que s'han enviat des del dispositiu mòbil, així com l'estat de tramitació en què es troben.
 

Instruccions d'utilitat:

  1. Quan s'executa l'aplicació, l'idioma s'ajusta automàticament a l'idioma en què es troba el dispotiu mòbil (català, castellà o anglès).
  2. Per a emetre una nova incidència, preméu el botó "Nova" situat a dreta la barra inferior i us permetrà fer una nova foto. Feu un foto o repetiu-la tantes vegades com faci falta. Quan estigueu, premeu el botó "Ubicació".
  3. L'aplicació, a través del GPS, detecta la posició on s'ha fet la fotografia i mostra damunt la cartografia la posició actual de l'usuari i on s'ha produït la incidència. A més, es proposa una adreça identificativa del lloc i es proposa el municipi on es troba l'usuari. Aquestes dades són modificables per l'usuari. En qualsevol moment es pot tornar a fer una fotografia prement el botó "Foto" de la barra inferior. Quan es dongui la informació per vàlida, premeu el botó "Dades".
  4. És necessari introduir el vostre nom, DNI i com voleu rebre la resposta a la vostra incidència: per email (serà obligatori especificar l'email) o per telèfon (serà obligatpori especificar el telèfon).Podeu aportar una descripció de la incidència i, en alguns casos, especificar el tipus d'incidència (depèn de cada municipi). Un cop introduïdes les dades, premeu el botó "Verificar" per a fer un repàs a la vostra incidència abans de ser enviada.
  5. Veureu un resum de la incidènciqa: la fotografia, la ubicació, les vsotres dades personals i les opcions de resposta.En cas que ho trobeu correcte, premeu el botó "Enviar" i espereu a que us apaegui un missatge indicant que la incidència s'ha enregistrat correctament.
  6. El botó "Obrir" del menú principal, apareixerà una pantalla on es mostren totes les incidències que s'han enviat des d'aquest dispositiu mòbil a cadascun dels municipis.S'indica la data d'enviament, la fotografia i l'estat actual de tramitació. Fent un click damunt de cada incidència enviada, apareix un detall de la mateixa.

Podeu veure les instruccions més detallades en: www.cime.es


 

Menorca Smart


Una nova aplicació que pretén apropar la informació turística i institucional al visitant i al ciutadà.

Incorpora informació sobre platges, turisme natural, excursions, esdeveniments culturals, rutes temàtiques, gastronomia i tot el que un visitant vol conèixer, amb tot detall.

Així mateix, sobre l'administració al ciutadà oferint informació d'agendes municipals, últimes notícies, enllaços amb tramitació electrònica, guia de comerços per municipi, mapes amb la possibilitat de cerques per topònims o pel carrer.

Tota la informació es troba en català, castellà i anglès i és mantinguda pels diversos departaments dels Ajuntaments i del Consell Insular de Menorca.

 


 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia