Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Programes de formació i ocupació

PROJECTES SUBVENCIONATSResum convocatòries subvencions SOIB 2015-2016-2017:

NOM DEL PROJECTE NÚM. TOTAL TREBALLADORS/ORES SUBVENCIÓ CONCEDIDA
Projecte mixt d'ocupació i formació "AEVUM" 13 239.957,63 €
Projecte mixt d'ocupació i formació "ÀMFORA" 12 165.303,28 €
Projecte mixt d'ocupació i formació en socorrisme i dinamització "RESCAT"
EXP.Nº PMGJ-14/16"
14 213.076,61 €
Projecte mixt d'ocupació i formació en condicionament físic "IMPULS"
PMM-22/16
13 184.563,90 €
Projecte mixt d'ocupació i formació en sistemes microinformàtics "INTROM@Ó"
PMM-23/16
13 178.590,68 €
Projecte mixt d'ocupació i formació "PRINCIPAL DE GUÀRDIA" SOIB jove formació i ocupació 13 192.989,42 €
Projecte mixt d'ocupació i formació "CICERÓ" majors 30 anys 13 152.878,48 €
Projecte mixt d'ocupació i formació "BRISTOL 170" 13 155.229,04 €
TOTALS 104 1.482.589,04 €


Projectes de garantia juvenil, per a joves

Els projectes mixtos d’ocupació i formació per al jovent desocupat, major de 16 anys i menor de 30, inscrit en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, són programes de formació dual, en la modalitat de formació en alternança, en els quals es combina formació teòrica i experiència pràctica, al llarg del programa i en el marc del contracte de formació i aprenentatge.

L’objectiu és millorar les aptituds i les competències professionals de la gent jove desocupada, inscrita en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, al mateix temps que es duen a terme projectes d’interès general o social.Convocatòries 2017

D’un any de durada, va començar el 29 de gener de 2018 i finalitzarà el 28 de gener de 2019. Compta amb la participació d’una directora i docent, que imparteix els mòduls d’activitats de gestió administrativa, i una auxiliar administrativa.

S’hi han incorporat 10 alumnes treballadors/ores, inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i contractats mitjançant un contracte de treball per a la formació i l'aprenentatge. La subvenció concedida totalitza l’import de 193.314,62 euros.

El projecte s’emmarca en el Pla de garantia juvenil del Govern de les Illes Balears i compta amb la participació del SOIB, amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), del Fons Social Europeu, a través del Programa operatiu d’ocupació juvenil per al període 2014-2020, i de la Iniciativa d’ocupació juvenil, així com amb fons de l’Ajuntament de Maó.
 


 

Convocatòries 2016


Projecte ÀMFORA, de realització i recollida d’informació i d’operacions de gravació de dades i arxiu de documentació de les activitats econòmiques del municipi

D’un any de durada, va finalitzar el 28 de gener de 2017. Ha comptat amb la participació de dos docents, un dels quals ha impartit el certificat de professionalitat anomenat Operador/Gravador de Dades, de nivell 1, i l’altre ha impartit competències clau en matemàtiques, castellà i català, de nivell 2.

Hi han participat un total de 10 alumnes treballadores, contractades mitjançant un contracte de treball per a la formació i l'aprenentatge, que han fet una tasca minuciosa de recollida de dades d’activitats econòmiques del municipi, amb l’objectiu de traslladar-les a una base de dades unificada, que posteriorment serà georeferenciada.

El projecte s’emmarca en el Pla de garantia juvenil del Govern de les Illes Balears i ha comptat amb la participació del SOIB i el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu (FSE), així com amb fons de l’Ajuntament de Maó. Ha rebut una subvenció de 165.303,28 euros.
 

 

D’un any de durada, va començar l’1 de novembre de 2016 i va finalitzar el 31 d’octubre de 2017. Aquest projecte compta amb la participació d’una directora/docent, que imparteix els mòduls d’Atenció Sociosanitària, i 3 docents més, que imparteixen els certificats de professionalitat en Socorrisme i Dinamització d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil; també hi participen una pedagoga i una auxiliar administrativa, a més de 10 alumnes treballadors/ores inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i contractats mitjançant un contracte de treball per a la formació i l'aprenentatge. La subvenció concedida totalitza l’import de 213.076,61 euros.

El projecte s’emmarca en el Pla de garantia juvenil del Govern de les Illes Balears i compta amb la participació del SOIB, amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), del Fons Social Europeu, a través del Programa operatiu d’ocupació juvenil per al període 2014-2020, i de la Iniciativa d’ocupació juvenil, així com amb fons de l’Ajuntament de Maó.br /> 

Convocatòries 2015


D’un any de durada, va finalitzar el 28 de gener de 2015. Ha comptat amb la participació d’una directora, una administrativa i una docent, que va impartir els certificats de professionalitat en Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions i Dinamització d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil; l’han integrat 10 alumnes treballadors/ores, que s’han format i treballat a la Residència Geriàtrica de Maó i en altres centres municipals, mitjançant un contracte de treball per a la formació i l'aprenentatge.

El projecte s’emmarca en el Pla de garantia juvenil del Govern de les Illes Balears i ha comptat amb la participació del SOIB i el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu (FSE), així com amb fons de l’Ajuntament de Maó. Ha rebut una subvenció de 239.957,63 euros

 

 


Projectes per a persones de més de 30 anys


Convocatòries 2017


Estan subvencionats amb 152.878,48 i 155.229,04 euros, respectivament, i tenen una durada de nou mesos, amb data d’inici 15 de febrer de 2018 i finalització el 14 de novembre de 2018.

És una oferta formativa i de treball que s’adreça a 20 persones joves de més de 30 anys, contractades mitjançant un contracte de treball per a la formació i l'aprenentatge, que compten amb el suport de personal directiu, docent i administratiu.

La formació que s’imparteix al projecte CICERÓ és el certificat de professionalitat complet en Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions i en Dinamització d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil, de nivell 2. La part laboral del projecte la realitzaran a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal, el Casal Jove, les escoles infantils municipals i la Residència Geriàtrica.

Per la seva banda, el projecte BRISTOL 170 se centra en un únic certificat de professionalitat en Promoció Turística Local i Informació al Visitant, de nivell 3, i la part laboral es realitza a les diferents oficines municipals d’informació turística, els departaments de Comerç i Turisme, i Cultura i Festes, i el Centre d’Art Hernández-Sanz.

Aquests projectes compten amb la participació del SOIB i finançament amb fons de la Conferència Sectorial i de l’Ajuntament de Maó.

 

Convocatòries 2016


Estan subvencionats amb 184.563,90 i 178.590,68 euros, respectivament, i tenen una durada de deu mesos, amb data d’inici 1 de març i finalització el 31 de desembre de 2017.

L’oferta formativa i de treball s’adreça a 20 persones joves de més de 30 anys, contractades mitjançant un contracte de treball per a la formació i l'aprenentatge, que compten amb el suport de personal directiu, docent i administratiu.

La formació que s’imparteix al projecte IMPULS és el certificat de professionalitat complet en Condicionament Físic en Sala d’Entrenament Polivalent, així com dos mòduls formatius de Condicionament Físic amb Suport Musical, de nivell 3. La part laboral del projecte la realitzaran a les instal·lacions esportives municipals.

Per la seva banda, el projecte INTROM@Ó se centra en un únic certificat de professionalitat en Sistemes Microinformàtics, de nivell 2, i la part laboral es realitza als diferents edificis municipals administratius. Aquests projectes compten amb la participació del SOIB i finançament amb fons de la Conferència Sectorial i de l’Ajuntament de Maó.