Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

08/06/2018
L’objectiu del programa és potenciar l’ambientació a la ciutat a través de la música en viu, i fomentar l’activitat de comerços, bars i terrasses.
 

Es presenta una nova edició del festival 'Nits de música al carrer'

L’objectiu del programa és potenciar l’ambientació a la ciutat a través de la música en viu, i fomentar l’activitat de comerços, bars i terrasses.

Maó, 8 de juny de 2018

Aquest matí, s’ha presentat el festival ‘Nits de música al carrer 2018’, que tindrà lloc del 12 de juny al 28 d’agost, i omplirà de música els carrers i places de Maó durant les nits dels dimarts d’estiu, en horari de 21 a 23.30 hores.

L’acte de presentació ha comptat amb la participació de la regidora de Promoció Econòmica, Maria Membrive, del coordinador del festival, Tato Rabasa, del propietari del bar La Murada, José Saavedra, i del cantautor Bep Marquès, que ha interpretat una cançó acompanyat d’Ignasi Comellas a la guitarra.

Bon ambient i atracció turística

Maria Membrive, ha recordat que aquest festival “té la finalitat de generar ambient dins la ciutat, amb l’objectiu de donar eines als comerços, bars i restaurants perquè puguin incrementar la seva activitat”. Membrive també ha subratllat que el festival “dona un servei a la gent de Maó, i també té un vessant turístic important”, i ha explicat que “els tour operadors venen el festival com una visita”.

Per la seva banda, Tato Rabasa, ha recalcat que “aquest festival és un producte turístic, que atrau turistes a Maó”, i ha assenyalat que l’objectiu és oferir “música ambiental, que convidi a passejar i a seure en una terrassa a sopar”.

Bep Marquès, en representació dels músics, ha assegurat que l’esdeveniment “ha aconseguit convertir-se en el festival de referència a l’illa quant a proximitat i senzillesa”, i ha afegit que “hi ha un ambient fantàstic que s’ha de conservar durant molts anys”.

Finalment, José Saavedra ha afirmat que “els bars i restaurants hem cregut des del minut u en el projecte de l’Ajuntament, i els empresaris hem de donar suport a iniciatives com aquesta”, i ha conclòs que “els números són clars, les caixes van millor i l’ambient dels carrers és de festa”.

Espais del festival

- Plaça de la Miranda
- Claustre del Carme
- Plaça d’Espanya
- Plaça Reial
- Plaça Colón
- Plaça Bastió
- Carrer de ses Moreres
- Plaça de s’Esplanada