Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

13/09/2018
Les feines s’emmarquen en el pla de millora general del centre, que durant aquest mandat haurà permès millorar i adequar l’edifici a les necessitats dels residents i del personal que hi fa feina.
 

Comencen les obres de modernització del segon ascensor de la Residència Geriàtrica Assistida

Les feines s’emmarquen en el pla de millora general del centre, que durant aquest mandat haurà permès millorar i adequar l’edifici a les necessitats dels residents i del personal que hi fa feina.

Maó, 13 de setembre de 2018

Aquesta setmana, han començat les feines de modernització del segon dels ascensors de la Residència Geriàtrica Assistida, que permetran augmentar-ne el confort i la seguretat, així com disminuir-ne el consum elèctric.

A diferència del primer ascensor, situat a l’entrada de la Residència i accessible a tothom, aquest segon ascensor es troba en una ubicació interior, i dona servei al personal i als residents.

Pla de Millora de la Residència Geriàtrica Assistida

El regidor Biel Pons ha explicat que amb la modernització d'aquest ascensor finalitzarà la segona fase de millora dels ascensors i muntacàrregues de la Residència, i ha emmarcat les feines en el pla de millora general del centre.

Pons ha assenyalat que “al principi de mandat ens vam marcar una ruta, que era, durant aquests quatre anys, anar millorant tot aquell material i aquella infraestructura que els darrers anys havia envellit molt i no s’havia adequat a les noves necessitats dels residents i dels professionals que hi fan feina”.

En aquest sentit, el regidor ha recordat que al final del mandat el pla de millora haurà permès arranjar les cobertes de l’edifici, instal·lar una planta fotovoltaica, adquirir dues noves furgonetes, millorar el sistema d’aire condicionat i comprar material per a la cuina i la bugaderia, entre altres actuacions.