Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Imatge
20/03/2019
L'acte estarà obert a tota la ciutadania i tindrà lloc el dia 5 d’abril, al Teatre Principal de Maó, a les 12.00 hores, i comptarà amb la participció de quatre destacats esportistes del nostre país i d'una periodista esportiva.
 

La Regidoria d'Esports organitza la taula rodona 'De l’esport de base a l’elit'

Maó, 20 de març de 2019

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física, que se celebrarà el proper 6 d’abril, l’Ajuntament de Maó durà a terme una nova edició de la Festa de l’Esport al Carrer, juntament amb la tradicional cursa benèfica popular Corre-Mô, que enguany estarà dedicada a l’ACCE.

En el marc d'aquesta celebració, es durà a terme la taula rodona 'De l’esport de base a l’elit', que tractarà un tema ben interessant per als nostres joves esportistes.

L'acte estarà obert a tota la ciutadania i tindrà lloc el dia 5 d’abril, al Teatre Principal de Maó, a les 12.00 hores, i comptarà amb la participció de quatre destacats esportistes del nostre país i d'una periodista esportiva:

- Alfonso Pérez, jugador del FC Barcelona, Real Madrid i Real Betis, i internacional amb la selecció espanyola
- Tomàs Jofresa, jugador de bàsquet de l’ACB (Unicaja i Joventut, entre altres), i internacional amb la selecció espanyola
- Dori Ruano, campiona d’Espanya de ciclisme en ruta i contrarellotge, i campiona mundial de ciclisme en pista
- Iván Gutiérrez, ciclista professional i campió d'Espanya de ciclisme en ruta
- Mónica Marchante, periodista esportiva (El dia después, Canal +)

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament vol fer valdre l’esport de base de la nostra ciutat, així com l’esforç que els joves esportistes de Maó duen a terme per col·locar el nom de la nostra ciutat en el lloc més alt. I tot amb l’objectiu de fomentar l’esport i recolzar el teixit esportiu de la ciutat.

Per açò, també, el dissabte 6 d’abril a les 19.00h, a la Sala d'Actes de l’Ajuntament, rendirem homenatge a les esportistes i als esportistes més destacats, pels seus mèrits esportius i en valors.


Imatge