Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Imatge
24/05/2019
L’acord servirà per augmentar la difusió i promoció dels espectacles de la programació anual del Principal.
 

El Teatre Principal de Maó i el diari digital ‘Menorca al día’ refermen la seva col·laboració

L’acord servirà per augmentar la difusió i promoció dels espectacles de la programació anual del Principal.

Maó, 24 de maig de 2019

L’alcaldessa de Maó i presidenta de la Fundació del Teatre Principal de Maó, Conxa Juanola, i Jordi Ribera, representant del diari digital ‘Menorca al día’, acompanyats de la gerent del Teatre Principal, Àngela Vallés, han renovat, recentment, el seu conveni de col·laboració.

Amb la signatura d’aquest acord, el digital ‘Menorca al día’ referma la seva condició de benefactor del Teatre Principal de Maó, i es compromet a donar una cobertura especial a la programació anual.

Aquest conveni és una mostra de la voluntat del Teatre Principal de Maó de col·laborar amb els principals mitjans de comunicació de l’illa, per tal de millorar la difusió i la promoció dels espectacles, i demostra el compromís del diari digital ‘Menorca al día’ amb l’estalonament de l’activitat artística del Principal.


Imatge 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia