Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Imatge
29/05/2019
Enguany, el gruix de les activitats tindran lloc al parc des Freginal i al parc Rubió i Tudurí.
 

La Festa del Medi Ambient arriba a la sisena edició amb l’objectiu de conscienciar sobre el canvi climàtic

Enguany, el gruix de les activitats tindran lloc al parc des Freginal i al parc Rubió i Tudurí.

Maó, 29 de maig de 2019

Aquest matí s’ha presentat la sisena edició de la Festa del Medi Mabient, que enguany se celebrarà, principalment, al parc des Freginal i al parc Rubió i Tudurí, del 5 al 8 de juny.

Durant la presentació, el regidor de Medi Ambient, José Manuel García, ha explicat que el principal objectiu d’aquesta sisena edició és “atracar a la gent del carrer, d’una manera molt més directa, els problemes ambientals que està patint el món”.

És per això que aquesta nova edició de la Festa del Medi Ambient vol fer una aposta valenta i decidida per apropar encara més aquestes jornades a tota la ciutadania, a través d’un ampli ventall d’activitats i manifestacions artístiques, que tenen l’objectiu de remoure consciències sobre la necessitat de combatre el canvi climàtic.

García també ha destacat l’emplaçament on tindran lloc gran part de les activitats d’enguany —el parc des Freginal i el parc Rubió i Tudurí —, i ha assenyalat que és una manera de posar en valor els dos grans pulmons de la ciutat.

Activitats al parc Rubió i Tudurí

Els dies 6 i 7 de juny el parc Rubió i Tudurí acollirà diverses activitats, adreçades al públic més jove, com visites escolars per conèixer el parc, conferències o glosats.

Festa al parc des Freginal

El dissabte 8 de juny la festa es traslladarà al parc des Freginal, que serà l’escenari d’una jornada plena d’activitats, entre les quals destaquen un gran nombre de xerrades, demostracions d’oficis, exposicions, concerts i mercat de productes ecològics i de custòdia agrària, així com nombroses activitats i tallers adreçats als més petits.

Núria Moreno, presidenta de l’associació Campi qui pugui, entitat que organitza el Brunch Menorca i que ha col·laborat en el disseny de la jornada, ha assegurat que la festa combinarà la música i el menjar amb els tallers i les xerrades relacionades amb el medi ambient, i tot adreçat al públic general.

Instal·lació artística a la façana de l’Ajuntament

Com a novetat, del 5 al 8 de juny es podrà veure a la façana de l’Ajuntament una instal·lació de l’artista plàstic Toni Riera, realitzada amb objectes reciclats. Riera ha assenyalat que “serà una instal·lació visualment impactant, amb molt de color, per conscienciar sobre el tema del consum, que va molt lligat amb el reciclatge”.

Podeu consultar el programa complet al final d'aquesta pàgina.


Imatge 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia