Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

28/06/2019
L’Ajuntament i Es Claustre posen en marxa un cicle de cinema a la fresca, amb l’objectiu d’ampliar l’oferta cultural a la ciutat, amb la projecció de pel·lícules de qualitat subtitulades en català.
 

Arriba la tercera edició del cinema a la fresca a la terrassa d'Es Claustre.

Maó, 27 de juny de 2019

La Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament de Maó, en col·laboració amb Es Claustre, la Biblioteca Pública de Maó, el Fons Menorquí de Cooperació i Memòries de Menorca posa en marxa, per tercer any consecutiu, un cicle de cinema a la fresca, amb l’objectiu d’ampliar l’oferta cultural de la ciutat amb la projecció de pel·lícules de qualitat subtitulades en català.

Com a novetat, enguany aquest cicle de cinema vol posar en valor la diversitat cultural i promoure les relacions interculturals, com a forma de complir el novè dels compromisos pels quals la ciutat de Maó forma part de la Coalició Europea Contra el Racisme.

A més, s’incorporen tres pel·lícules dirigides al públic infantil, una demanda detectada en les edicions anteriors

Així idò, cada dilluns dels mesos de juliol i agost hi haurà una projecció a la terrassa d’Es Claustre.


NOTA
* Aquest cicle de cinema vol posar en valor la diversitat cultural i promoure les relacions interculturals, com a forma de complir el novè dels compromisos pels quals la ciutat de Maó forma part de la Coalició Europea Contra el Racisme.
 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia