Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

L’Ajuntament convoca el Concurs de Mostradors de les Festes de Nadal

Els establiments interessats es poden apuntar a la convocatòria fins al 5 de desembre de 2019


L’Ajuntament de Maó convoca el Concurs de Mostradors de les Festes de Nadal com una manera més de promoure la participació popular i la preparació de la ciutat de cara a la celebració de les festes. Enguany hi ha una única convocatòria, amb dues modalitats: una de temàtica lliure i una altra d’estil clàssic.

Els comerços es poden presentar, indistintament, als dos premis i el jurat valorarà tant l’enginy de la creació com l’originalitat, el tipus de material utilitzat i l’esforç que hagi suposat confeccionar cada mostrador.

Els establiments interessats es poden apuntar per participar en el concurs fins al dia 5 de desembre de 2019, a les 14.00 h. La inscripció es podrà fer per telèfon (al núm. 971353280) o per correu electrònic, dirigit a l’adreça cultura@ajmao.org.

Els comerços premiats es donaran a conèixer el 12 de desembre. El millor mostrador de cada modalitat rebrà 200 euros i una obra artística original; i hi ha la possibilitat de concedir un accèssit per categoria, premiat amb 100 euros.

Les bases del concurs es poden descarregar més avall.

Imatge