Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

L’equip de govern, atent al futur de l’antic edifici de Correus

L’alcalde i la regidora d’Urbanisme es reuneixen amb representants de l’empresa pública per conèixer els plans per a l’antiga seu, situada al carrer Bonaire
L’Ajuntament de Maó entén perfectament la preocupació del veïnat del carrer Bonaire respecte al futur de l’antic edifici de Correus; i, per això, ha contactat amb l’empresa pública per dur a terme un seguiment de la situació en què es troba l’immoble i conèixer quins plans té per a l’antiga seu.

L’alcalde, Héctor Pons Riudavets, i la regidora d’Urbanisme, Dolors Antonio Florit, es van trobar aquest passat dimarts, 19 de novembre de 2019, amb el director de la Zona 5 de Correus, Blas Ángel Barbadillo González, i altres representants de Correus, després d’enviar-los una carta en què els sol·licitaven una reunió informativa.

Des de l’inici d’aquest mandat, en el mes de juny, l’equip de govern ha tingut un interès clar per conèixer el futur de l’antic edifici de Correus, “un edifici històric, ben al centre de la ciutat que es va buidar ja fa un temps”, que suposa un espai de 2.200 metres en desús al nucli de la ciutat, com recorda l’alcalde Héctor Pons.

En la reunió es va parlar sobre la situació en què es troba l’edifici del carrer Bonaire i les perspectives i plantejaments de futur, i també es van intercanviar opinions sobre hipotètics projectes que podria acollir, a l’espera de conèixer propostes en ferm. Va ser, per tant, una primera presa de contacte per ajudar, des de l’Ajuntament, a aconseguir que, bé des de la iniciativa privada, bé des de la iniciativa pública, es pugui trobar un nou futur per a aquest espai.


Imatge