Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

Imatge
10/01/2020
Les obres començaran al carrer Vapors i tindran una longitud de 2,6 km, aproximadament
 

Comença la segona fase de les obres de Cala Llonga

L’Ajuntament de Maó iniciarà ––previsiblement durant la segona quinzena de gener–– la segona fase de les obres del projecte de sanejament de la xarxa de clavegueram per gravetat de la urbanització de Cala Llonga. Les obres començaran al carrer Vapors i tindran una longitud de 2,6 km, aproximadament.

Aquesta actuació, que contempla una inversió total de 369.630,29 euros, s’incorpora a un conveni de col·laboració amb el Consell de Menorca per a projectes d’inversió financerament sostenibles del període 2019-2020 i permetrà accedir a les ajudes que, amb aquesta finalitat, es preveuen.

El passat any 2018 es van dur a terme les primeres obres de millora i actualització de les infraestructures bàsiques de la urbanització de Cala Llonga. Unes obres de gran abast i del tot necessàries per implantar la xarxa de sanejament a la zona.

Així, ja conclosa la primera fase del projecte global de sanejament a la urbanització de Cala Llonga, l’Ajuntament té la voluntat de finalitzar aquestes millores amb l’execució de la segona fase del projecte.Imatge