Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Imatge
04/02/2020
El termini d’inscripció romandrà obert fins a l’1 de març, a les 23.00 hores
 

L’Ajuntament de Maó convoca el VI Concurs de Microrelats per la Igualtat, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona 2020

L’Ajuntament de Maó ha convocat el VI Concurs de Microrelats per la Igualtat, amb motiu de la commemoració, el 8 de març, del Dia Internacional de la Dona 2020, que enguany portarà l’eslògan ‘100 paraules per la igualtat’. El termini d’inscripció al concurs romandrà obert fins a l’1 de març, a les 23.00 hores.

Un anys més, la Regidoria de d'Igualtat de l'Ajuntament de Maó proposa que un dels temes d’inspiració siguin els feminismes, un moviment divers i que, sovint, incorpora punts de vista diversos.

Entre els objectius del concurs es troba la voluntat de reflectir de quina manera es pot aconseguir, mitjançant l'educació, que les dones prenguin consciència individual dels seus drets i capacitats, adquireixin recursos, guanyin influència i formin part de la societat com a ciutadanes de ple dret, en igualtat de condicions.

A més, amb aquesta iniciativa el consistori pretén potenciar les relacions basades en el respecte mutu, la gestió pacífica de conflictes i la igualtat d’oportunitats.

Per altra banda, el concurs es desglossarà en dues categories: una, per a persones menors de 18 anys; l’altra, per a persones de 18 anys en endavant. En els dos casos, els microrelats poden ser escrits en català o en castellà; i han de ser originals i inèdits. A més l’extensió dels textos no pot superar, en cap cas, les 100 paraules.

Respecte a la forma de presentar els microrelats, es podrà fer per correu electrònic, a l’adreça electrònica igualtat@ajmao.org, o de forma presencial, a qualsevol dels registres de l’Ajuntament, amb la següent indicació escrita en el sobre: “Concurs Microrelats Igualtat”.

El veredicte es farà públic durant l’acte de sensibilització del Dia de la Dona, que es durà a terme a les 12.00 hores del dia 7 de març, al carrer de ses Moreres. Posteriorment, serà publicat a la pàgina web de l’Ajuntament.

D’altra banda, també informam que l’Ajuntament podrà organitzar una lectura pública d’aquelles obres que hagi seleccionat el jurat amb aquesta finalitat, o bé pot publicar les obres guanyadores. La persona guanyadora de cada categoria rebrà una tauleta tàctil.

Podeu trobar les bases del concurs a l'enllaç de més avall.


Imatge 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia