Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Obert el termini d’inscripció en la VII Cursa de la Dona Maó 2020

L’Ajuntament de Maó informa que s’ha obert el termini d’inscripció per participar en la VII Cursa de la Dona Maó 2020, que tindrà lloc el proper 15 de març a partir de les 10.00 hores. Aquest esdeveniment està emmarcat en els actes que celebrarà l’Ajuntament de Maó amb motiu del Dia de la Dona, que es commemora cada 8 de març.

La carrera solidària sortirà del parc de Rochina i es podrà optar entre dos recorreguts: el curt serà de 2,6 quilòmetres i el més llarg, de 7,8 quilòmetres.

L’acte es dividirà en les categories següents:

Categoria Baby: 338 metres (una volta al circuit A)
Categoria Iniciació: 338 metres (una volta al circuit A)
Categoria Benjamí: 338 metres (una volta al circuit A)
Categoria Aleví i Infantil: 1.328 metres (una volta al circuit B)
Categoria Cadet: 2.753 metres (una volta al circuit C)
Resta de categories (1 o 3 voltes al circuit C)

Les persones interessades a participar en aquesta carrera solidària es poden inscriure a élitechip.net. El preu de la inscripció és de 3 euros per als infants i de 5 euros per a la gent adulta. A més, la inscripció inclou la camiseta de la cursa.

És important assenyalar que enguany els doblers de les inscripcions aniran a benefici de tres entitats: Alba (dones afectades per càncer de mama), ASPANOB (familiars d'infants en procés oncològic) i AEMIM (persones afectades d'esclerosi múltiple).


Imatge 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia