Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

L'Ajuntament de Maó penja cartells informatius als establiments essencials per recordar que segueix totalment activa l’atenció a les víctimes de violència masclista

L'Ajuntament de Maó ha començat a repartir, entre els diferents establiments essencials que romanen oberts tot i l'estat d'alarma, una sèrie de cartells informatius on es recorda que segueix totalment actiu el servei d'atenció a les víctimes de la violència masclista.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és atendre aquells possibles casos de maltractament, durant aquests dies de confinament, de manera que les víctimes ho puguin comunicar als responsables d’aquests establiments i siguin ells els qui donin l’avís.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins la campanya de Maó antimasclista que ha posat en marxa l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Maó.

D’altra banda, cal recordar que les dones que durant aquests dies de confinament sentin que casa deixa de ser un espai segur per a elles o per als seus fills/filles, es poden posar en contacte amb els següents números:

-Servei 24h: 971 17 89 89.

-Whatsapp: 639 837 476.

-Informació: 016.


Imatge 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia