Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

L’Àrea de Serveis Socials, Gent Gran i Habitatge ja s’ha posat en contacte
amb més de 1.000 persones de més de 70 anys que viuen totes soles

Davant l’actual situació de confinament per l’estat d’alarma, el personal de l’Àrea de Serveis Socials, Gent Gran i Habitatge de l’Ajuntament de Maó ja s’ha posat en contacte, per via telefònica, amb més de 1.000 persones de més de 70 anys, empadronades al municipi de Maó i que viuen totes soles, per tal de conèixer quina és la seva situació i posar-se a la seva disposició, en cas de necessitat.

Així, arran d’aquestes més de 1.000 conversacions amb persones grans, els treballadors i treballadores de l’Àrea de Serveis Socials han realitzat al voltant de 100 actuacions de suport i assistència.

Entre aquestes accions, s’han contemplat feines d’atenció i cura personal, realitzades al mateix domicili d’aquestes persones, a més de proporcionar servei de menjar a domicili.

Així mateix, també s’han dut a terme diferents gestions complementàries, com fer la compra d’aliments al supermercat o adquirir la medicació a les farmàcies, entre d’altres.

De la mateixa manera, el citat personal municipal també s’ha encarregat de gestionar i organitzar diferents necessitats d’aquestes persones majors de 70 anys que viuen totes soles; i, en alguns casos, també se n’ha derivat l’atenció cap a altres entitats com Creu Roja.

Cal assenyalar que encara queden pendents de fer més de 300 telefonades, que es realitzaran durant els dies venidors.

L’objectiu d’aquesta iniciativa --que seguirà activa, almanco, mentre duri l’estat d’alarma-- és establir una protecció adequada d’aquest col·lectiu, especialment vulnerable en el marc de l’actual crisi sanitària.

Les persones que necessitin ajuda es poden posar en contacte amb l’Àrea de Serveis Socials al número 971 35 67 00 o través de l’adreça areasocial@ajmao.org.


Imatge 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia