Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Servei d'acompanyament telefònic, per ajudar a gestionar les situacions de conflicte derivades del confinament.

Segueix actiu el servei d'acompanyament telefònic, individual i familiar, per ajudar, a totes les persones que ho necessitin, a gestionar les situacions de conflicte derivades del Covid-19.

Així, les persones interessades poden contactar amb l'Àrea de Benestar Social i Família municipal a través del telèfon 971356700, de 8.00 a 19.00 h, de dilluns a divendres, o mitjançant l’adreça electrònica; areasocial@ajmao.org.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Socials, Gent Gran i Habitatge, Enric Mas, ha explicat que “l’objectiu d’aquest servei és assessorar en tot el que pugui ser la gestió dels conflictes que puguin anar sortint arrel d’aquesta situació"

En aquest sentit, el regidor ha detallat que aquesta atenció es basa en “l’establiment d’unes pautes que, tot i que es donin des de la distància, puguin ajudar a solucionar aquestes situacions”.


Imatge 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia