Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

L’Ajuntament de Maó convoca el Premi de Narrativa des de Casa Maó 2020

L’Ajuntament de Maó ha convocat el Premi de narrativa des de Casa Maó Vint Vint, com una forma de promoure la creativitat artística en aquest temps de confinament, a causa de l'estat d'alarma pel Covid-19.

Aquesta iniciativa cultural es dividirà en dues modalitats:

1) Crònica personal del confinament.
2) Creació literària relacionada amb la vivència del confinament.

En els dos casos, l'extensió màxima és de 2020 paraules i la temàtica de la narrativa ha de girar entorn de l'actual situació de confinament a casa.

Així mateix, és important assenyalar que la participació en aquest premi és oberta a qualsevol persona resident a Menorca i que s'admetran obres escrites en català i en castellà.

Les persones interessades a participar poden enviar les seves creacions, per correu electrònic, a l’adreça desdecasa2020@ajmao.org, fins al dia 30 de maig.

D’altra banda, un jurat seleccionat pel Servei Municipal de Cultura, donarà a conèixer, a principis del mes de juliol, l’obra guanyadora de cada una de les dues categories d'aquest concurs. Els autors/ores de les narratives guanyadores obtindran 500 euros de premi cada un/a.

La intenció de l’Ajuntament de Maó, si la situació i les autoritats sanitàries així ho permeten, és la de lliurar aquests premis en el marc dels actes de celebració diferida de la Festa del Llibre 2020 a Maó, que encara no disposa d'una data confirmada.

Per últim, el consistori maonès estudiarà la possibilitat d'editar un llibre, amb el corresponent permís dels autors/ores, amb les obres més destacades de cada modalitat. La finalitat d'aquesta iniciativa és crear una memòria literària de l'experiència que viu la nostra societat amb la crisi sanitària del Covid-19.

Les persones interessades a participar-hi poden demanar les bases, per correu electrònic, a desdecasa2020@ajmao.org o a cultura@ajmao.org.


Imatge