Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

L’Ajuntament de Maó amplia els horaris i les ràtios de les instal·lacions esportives, d’acord amb les normes de la nova normalitat

L’Ajuntament de Maó informa que s’ampliaran els horaris i les ràtios per a utilitzar les instal·lacions esportives municipals: la pista d’atletisme, la piscina i la sala de musculació del Poliesportiu. L’objectiu és adaptar el seu funcionament, de forma progressiva, a les normes sanitàries vigents en la nova normalitat.

Pista d’atletisme

El Servei Municipal d’Esports ha autoritzat l’increment d’horaris i l’augment de les ràtios de la pista d’atletisme. Els horaris vigents el juliol i l’agost seran:

- De dilluns a divendres, de 14.00 a 21.00 h. Es permetrà l’ús de la instal·lació a les persones abonades, sense cita prèvia, ni límit de cabuda.

Piscina municipal

Pel que fa a la piscina municipal, s’incrementaran les ràtios, que podran ser de 3 persones per carrer. Segueix sent obligatòria la cita prèvia, a través del tel. 971 36 76 61.

Els horaris vigents el juliol i l’agost seran:

- De dilluns a divendres, de 14.00 a 21.00 h. Es permet l’ús dels vestidors i de les dutxes.

Sala musculació

Es preveu l’obertura de la sala de musculació del Poliesportiu a partir del 6 de juliol, també amb cita prèvia obligatòria.

Les ràtios seran de 10 persones per hora. El monitor/a responsable de la sala realitzarà la desinfecció del material utilitzat. Es vetlarà perquè es respectin les distàncies físiques de seguretat, per evitar concentracions de les persones assistents.

Els horaris vigents el juliol i l’agost seran:

- De dilluns a divendres, de 14.00 a 21.00 h.Imatge