Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

Recuperada la vorera de la Costa de Ses Voltes, que havia quedat tancada, fa més de 10 anys, per motius de seguretat

Ja s’han enllestit les obres per a la recuperació d’una part de la vorera de la Costa de Ses Voltes, que havia quedat tancada, fa més de 10 anys, per motius de seguretat, degut al risc de despreniment que existia en aquest tram.

Ara, s’ha realitzat aquesta actuació que, a petició de l’Ajuntament, està integrada dins el projecte per a la construcció del nou ascensor del port, que inclou l’adequació d’aquest penyal. El projecte està finançat conjuntament per l’Autoritat Portuària de Balears i el Consistori.

En aquest sentit, s’ha dut a terme una actuació per consolidar aquesta part del penyal, que era necessària per poder garantir la seguretat de les persones que transiten habitualment per aquest carrer, que connecta el centre Maó amb el port de la ciutat.

Durant aquests anys, s’havia col·locat una paret de formigó en aquest punt, amb l’objectiu de garantir que les persones no accedissin a aquest espai. Així mateix, aquesta paret servia, també, com a element de separació entre la via i la zona d’obra.


Imatge