Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

L'Ajuntament de Maó inicia una ronda de visites a empreses de diferents sectors per conèixer la seva situació i treballar en una estratègia econòmica pel municipi

• L'Alcalde de Maó, Héctor Pons, acompanyat d'altres membres de la corporació, ha visitat, avui, l'empresa familiar Fundición Francisco Vanrell.

• El consistori també s'ha posat a disposició de les patronals, per conèixer quina és la situació actual i les seves previsions de cara a la pròxima temporada d'hivern.

Maó, 1 d’octubre de 2020. Aquest matí, l'Alcalde de Maó, Héctor Pons, acompanyat per la regidora de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, i el regidor de Dinamització Econòmica i Festes, José Manuel García Pascual, han visitat l'empresa Fundición Francisco Vanrell, un negoci familiar amb 74 anys d'història a Maó, que produeix, encara, diferents elements i detalls relacionats amb els souvenirs, la bijuteria i l'alumini.

D'aquesta manera, l'Ajuntament de Maó ha iniciat, avui, una ronda de visites que seguirà, durant les pròximes setmanes, amb el desplaçament a altres empreses maoneses representants de diferents sectors. Així mateix, el consistori s'ha posat a disposició de les patronals, per conèixer quina és la situació actual i les seves previsions de cara a la pròxima temporada d'hivern.

L'objectiu d'aquesta ronda de visites que s'ha iniciat avui és, per una banda, posar en valor la diversitat del teixit empresarial de Maó i, per l'altra, poder conèixer la seva situació actual, en aquests moments delicats i escoltar, també, quines són les seves necessitats.

Per la seva part, l'Alcalde de Maó, Héctor Pons, ha afirmat que "des de l'Ajuntament de Maó som plenament conscients de la situació que estan travessant moltes de les empreses del nostre municipi". En aquest sentit, Héctor Pons ha explicat que "una vegada acabem aquesta ronda de visites, posarem en marxa l'elaboració d'una estratègia econòmica pròpia per al nostre municipi, que afavoreixi als diferents sectors”.

Així mateix, el consistori vol expressar el suport i la seva total disposició cap al teixit industrial i empresarial de Maó; un dels principals motors econòmics de la nostra ciutat, que serà del tot necessari per reimpulsar l'economia local.


Imatge