Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

I Concurs d’Instagram Stories amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de les Violències sobre les Dones

Les propostes es faran mitjançant "InstaStories", que hauran de mostrar, denunciar o posar de manifest diferents aspectes relacionats amb les violències masclistes, com ara els micromasclismes.

Les propostes s’han de publicar a partir del dimarts, 17 de novembre, a les 14.00 h, i han d’incloure el hashtag #maóantimasclista i etiquetar el compte d’Instagram @joventut_ajmao.

Maó, 12 de novembre de 2020. Un any més, l’Ajuntament de Maó organitza, a través de les regidories d'Igualtat i Joventut, el Concurs Jove amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de les Violències sobre les Dones, que es celebra el 25 de novembre.

Enguany però, com a novetat, es presenta un nou format en el qual les propostes es faran mitjançant històries d'Instagram, o "InstaStories", que hauran de mostrar, denunciar o posar de manifest diferents aspectes relacionats amb les violències masclistes, com ara els micromasclismes, la pressió estètica, les agressions en contextos d'oci, etc.

Les propostes s’han de publicar a partir del dimarts 17 de novembre a les 14.00 h, i han d’incloure el hashtag #maóantimasclista i etiquetar el compte d’Instagram @joventut_ajmao.

Les produccions, per tant, han de ser breus i es valoraran mitjançant la posterior votació popular, amb premis de 400 € en cada categoria:

1.- Concurs per a persones d’entre 14 i 18 anys.
2.- Concurs per a persones d’entre 19 i 30 anys.

També es reserva una menció especial atorgada pel jurat. Per a més informació podeu contactar amb l'adreça: joventut@ajmao.org.

Més avall hi trobareu les BASES del concurs.


Imatge