Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

El Teatre Principal de Maó i l’empresa Didasko firmen un conveni de col·laboració

L'alcalde de Maó i president de la Fundació Teatre Principal de Maó, Héctor Pons, i el gerent de l’empresa DIDASKO INSTALACIONES S.L., Vicente Cajuso, acompanyats per la vicepresidenta del Patronat de la Fundació, Conxa Juanola, i la gerent del Teatre, Àngela Vallés, han firmat un conveni de col·laboració entre les dues entitats.

Amb aquest acord, Didasko va efectuar la donació d’una sèrie de material destinat a cobrir les necessitats del teatre. Així mateix, aquesta empresa es va convertir, també, en proveïdor habitual del Teatre Principal de Maó, amb el compromís, d’aplicar els descomptes previstos per aquests casos.

Per altra banda, l’empresa tindrà, a partir de la signatura d’aquest conveni, la consideració de Benefactor del Teatre Principal de Maó. Aquest acord de col·laboració tindrà una durada d’un any. Si és voluntat d’ambdues entitats, serà renovat, en les condicions que se pactin, abans d’acabar l’exercici de 2021.

El present conveni es podrà fer extensiu a altres iniciatives puntuals que es duguin a terme des de la Fundació del Teatre Principal de Maó. Si es produís aquesta circumstància, es plasmaria en un conveni específic per a cada activitat en la qual s'acordés col·laborar.


Imatge