Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

L’Ajuntament de Maó demana màxima responsabilitat
durant les festes de Nadal

• No està permès el consum d’alcohol a la via pública, exceptuant les terrasses dels establiments.

• Tampoc es pot posar música, de forma extraordinària, a locals on habitualment no està permès.

• Es reforçaran els controls en aquelles zones de la ciutat on era habitual la concentració de persones, durant aquestes dates.

Maó, 22 de novembre de 2020. Aquest dimarts, l’Ajuntament de Maó ha convocat una reunió amb els diferents cossos de seguretat amb presència al municipi. Durant els dies de les festes de Nadal, es desenvoluparà un dispositiu de vigilància, amb l’objectiu de vetllar pel compliment de totes les normes establertes per les autoritats sanitàries i evitar un augment de contagis de la covid-19 a Maó, durant les festes de Nadal.

A la reunió, convocada per l’Alcalde de Maó, Héctor Pons, hi han participat, a més de la Regidora de Serveis Generals, María José Camps, i la regidora de Comerç i Microciutat, Carmen Seguí, la Policia Local, la Policia Nacional, la Guardia Civil, la Policia Portuària, i la directora de la Administració General de l’Estat a Menorca, Isabel López.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Maó recorda que no està permès el consum d’alcohol a la via pública, exceptuant les terrasses dels establiments. Així mateix, es recorda que, tant a les terrasses com a l’interior dels locals, les persones només poden consumir assegudes a una taula.

Per altra banda, l’Ajuntament de Maó informa que no està permès posar música, de forma extraordinària, a locals on habitualment no està permès. També es demana als establiments que no faixin una crida massiva a la ciutadania, amb l’objectiu d’evitar concentracions de persones.

Entre d’altres accions, aquest dispositiu de seguretat preveu reforçar els controls en aquelles zones de la ciutat on era habitual la concentració de persones, durant aquestes dates. L’objectiu principal d’aquest dispositiu de vigilància és evitar que les festes de Nadal puguin provocar un augment dels contagis de Covid-19 a Maó, que derivin en noves restriccions de cara al futur.
Imatge