Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

L'Ajuntament presenta un calendari intercultural amb les dates més significatives de les diferents cultures presents a Maó

Aquest dimarts, dia 29 de desembre, l'Ajuntament de Maó ha presentat un calendari intercultural per l'any 2021, amb l'objectiu de seguir fomentant la convivència entre les diferents cultures que enriqueixen la ciutat de Maó.

En aquest sentit, el calendari intercultural impulsat per l'Ajuntament de Maó és un projecte que reuneix les dates més significatives per als diferents països d'origen i cultures presents en la ciutadania maonesa. Inclou les 31 nacionalitats més nombroses amb presència a Maó.

L'acte ha comptat amb la presència de l'Alcalde de Maó, Héctor Pons, la regidora d'Igualtat, Participació Ciutadana i Cooperació, Catalina Ferrer, la regidora de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, el Regidor d'Educació i Joventut, Toni Carrillos, i els regidors del PP, Basilio Ferrer i David Domínguez. També han pres part en l'acte representants de diferents associacions culturals.

Per la seva part, la regidora d'Igualtat, Participació Ciutadana i Cooperació, Catalina Ferrer, ha assegurat que "a l'Ajuntament de Maó entenem la diversitat social i cultural com un enriquiment gràcies al qual la societat maonesa té un caràcter heterogeni marcat per la influència de les diferents cultures que han passat per l'Illa". La regidora ha explicat, també, que, per això, "hem apostat per l'edició d'aquest calendari, que vol simbolitzar una passa més en el camí de la convivència intercultural per la qual treballam cada dia.

L'alcalde de Maó, Héctor Pons ha agraït a tots els presents la seva col·laboració en aquest projecte i ha reiterat que la convivència de diferents cultures a Maó suposa un gran enriquiment cultural per a la ciutat.


Imatge