Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

Els Reis d'Orient arriben demà a l'Aeroport de Menorca per recórrer el 95% dels carrers de Maó

Aquest proper dimarts, dia 5 de gener, els Reis Mags d'Orient arribaran a l'aeroport de Menorca per recórrer el 95% dels carrers de Maó. Enguany, Ses Majestats s'adaptaran a l'actual situació de pandèmia i visitaran els carrers de la ciutat en cotxes descapotats, per evitar aglomeracions de persones que puguin provocar un augment de contagis de la covid-19.

Aquest matí, l'alcalde de Maó, Héctor Pons, el regidor de Dinamització Econòmica i Festes, José Manuel Garcia, i el regidor de Zones Verdes, Camins i Mobilitat, Manuel Lora, han explicat l'itinerari que seguiran els Reis Mags a Maó, i els horaris de visita aproximats per a cada zona de la ciutat.

Els horaris de visita aproximats són els següents:

• 17.00 a 17.30 h- Camí d'en Barrotes i Malbúger.

• 17.30 a 18.00 h- Av. Menorca i Sínia Costabella.

• 18.00 a 18.30 h- Comí de ses Vinyes.

• 18.30 a 19.00 h- Dalt Sant Joan i plaça Eivissa.

• 19.00 a 19.45 h- Centre històric.

• 19.45 a 20.30 h- Centre, Molí des Pla i Andrea Doria.

• 20.30 a 21 .45 h - Tanques del Carme i Fort de l'Eau.

• 21 .45 h- Port de Maó

En el cas dels nuclis urbans de Sant Climent i Llucmaçanes, també rebran la visita dels Reis Mags, mitjançant un dispositiu específic per a cadascun d'aquests nuclis.

Per altra banda, el discurs dels Reis es farà a porta tancada i des de l'Ajuntament, a partir de les 19.30 h. Es podrà seguir, en directe, a les pàgines web:

www.ajmao.org/reis

www.facebook.com/AjuntamentMao.

En aquests canals també es podrà consultar la ubicació de Ses Majestats, en temps real, mitjançant un sistema de seguiment per GPS.

Per raons logístiques i de seguretat, Ses Majestats no passaran pels següents carrers:

Tasmània, Santa Escolàstica (entre J. M. Quadrado i s' Arraval), passatges de Felanitx, de Binissalem, de Pollença, de sa Pobla, d'Artà, de Sóller, de Marratxí, de Llucmajor, de Sineu i de la Pau, C/ des Pi, Alaior, Sant Crist, C/ Nou, s'Arravaleta, ses Bruixes, Estrella, Rosari, Bonaire (entre Església i costa de sa Plaça), es Padronet, Sant Guillem, Sant Elies, Antoni Juan, Costa d'en Reynés i Sant Albert.

Les persones residents dels carrers per on no passaran els Reis Mags es podran desplaçar fins al carrer més proper, mantenint sempre la distància de seguretat.

Recomanacions:

Es demana que els fillets i filletes vegin passar els Reis des de les finestres i els portals, acompanyats per una persona adulta, i que duguin posada la mascareta de seguretat.