Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

Horaris de la visita dels Reis d'Orient a Maó!

En aquestes imatges podeu consultar tots els carrers, amb l'horari aproximat, per on passaran, aquest dimarts, Ses Majestats.

Els tres Reis Mags passaran pels carrers de la ciutat amb cotxes descapotats, per tal que els fillets i filletes de Maó no s'hagin de desplaçar per poder saludar-los. L'objectiu és evitar l'aglomeració de persones.

Per raons logístiques i de seguretat, Ses Majestats no passaran pels següents carrers:

Tasmània, Santa Escolàstica (entre J. M. Quadrado i s' Arraval), passatges de Felanitx, de Binissalem, de Pollença, de sa Pobla, d'Artà, de Sóller, de Marratxí, de Llucmajor, de Sineu i de la Pau, C/ des Pi, Alaior, Sant Crist, C/ Nou, s'Arravaleta, ses Bruixes, Estrella, Rosari, Bonaire (entre Església i costa de sa Plaça), es Padronet, Sant Guillem, Sant Elies, Antoni Juan, Costa d'en Reynés i Sant Albert.

Les persones residents dels carrers per on no passaran els Reis Mags es podran desplaçar fins al carrer més proper, mantenint sempre la distància de seguretat.

Es demana que els fillets i filletes vegin passar els Reis des de les finestres i els portals, acompanyats per una persona adulta, i que duguin posada la mascareta de seguretat.

El discurs dels Reis es farà a porta tancada i des de I 'Ajuntament, a partir de les 19.30 h. Es podrà seguir, en directe, a les pàgines web:

www.ajmao.org/reis

www.facebook.com/AjuntamentMao.

En aquests canals també es podrà consultar la ubicació de Ses Majestats, en temps real, mitjançant un sistema de seguiment per GPS.

Imatge