Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

L'Ajuntament de Maó impulsa "Enganxa't a l'art", una sèrie de tallers gratuïts, en línia, per fomentar la vessant artística de la població juvenil

• Aquests tallers gratuïts seran en línia, tindran caràcter mensual i una durada de gener a juny del 2021.

• La primera sessió tindrà lloc aquest dissabte.

• Les persones interessades en rebre més informació o en fer la inscripció, poden escriure un correu a l'adreça info@festivalmenorca.com.

Maó, 13 de gener de 2021. L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Maó impulsa "Enganxa't a l'art", una nova proposta per a la població juvenil maonesa. Es tracta d'un conjunt d'activitats, en línia, que tenen l'objectiu de fomentar la vessant artística de les persones joves, mitjançant una programació anual diversa, que contemplarà diferents disciplines, com ara la música, les arts plàstiques, la literatura, entre d'altres.

Ara, inicialment, es durà a terme el Taller de Creació Audiovisual, que pretén oferir un acompanyament a les persones creadores joves que vulguin aprendre a realitzar un curtmetratge, amb la col·laboració del Festival de Cinema de Menorca i de la mà de Macià Florit.

Aquests tallers gratuïts seran en línia, tindran caràcter mensual i una durada de gener a juny del 2021. Les persones interessades en rebre més informació o en fer la inscripció, poden escriure un correu a l'adreça info@festivalmenorca.com


Imatge