Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Itinerari de Sa Gola

ItinerariItinerari circular que transcorre per la zona posterior de les dunes des Grau. Podeu iniciar el recorregut des de la carretera, situada a 200 metres de l'aparcament que hi ha al costat del camp de futbol, o bé al final de la platja des Grau.
Primerament, travessau el petit pont de pedra, des d'on podreu apreciar el sistema de pantenes i comportes antigament emprades per a la pesca. Just després, hi ha una passarel·la de fusta que protegeix la vegetació salicornar del pas dels visitants. Seguint la senda, arribau a un mirador des d'on podreu gaudir d'una vista panoràmica excepcional de s'albufera i del sistema dunar que la separa del mar. En aquest mirador trobam un plafó explicatiu amb les aus més representatives que visiten la llacuna. L'itinerari continua a través de la pineda, fins arribar a la platja des Bot, des d'on podeu tornar passejant per la platja fins al poble de pescadors des Grau.

És un itinerari en bona part apte per a persones discapacitats en cadira de rodes i per a cotxets de fillets petits. Durant l'època estival us recomanam que prengueu mesures per protegir-vos del sol, sobretot els infants.
 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia