Buscar
     
 


Joventut

Des de la Regidoria de Joventut volem donar-te la benvinguda a la nostra nova pàgina web on podràs trobar tot el que en matèria de joventut porta a terme l'Ajuntament de Maó. Volem que la joventut de Maó sigui part important del nostre municipi, que se senti protagonista, per això a través dels seus serveis i programes intenta donar resposta a les necessitats, inquietuds i problemes del col·lectiu juvenil de la nostra ciutat.

Disposem de l'Iinstitut Jove de Menorca, un punt d'atenció als joves on podran informar-se de les diverses activitats que es porten a terme en la nostra ciutat i a la resta de muncipis de l'illa. Des d'aqui podreu accedir a informació sobre estudis,ocupació i habitatge, podreu sol·licitar reserves per a les instal·lacions juvenils, estar al corrent de convocatòries de beques i altres ajudes, activitats d'estiu, informació sobre habitatge, salut, viatges...

Totes aquestes i altres ofertes les trobareu a les oficines del carrer Sant Josep, 9 de Maó, (horari: de dimars a dissabte de 17:00 a 18:00) informació sobre temes que afecten als joves, possibilitat de llegir la premsa o navegar per internet. També disposareu del personal que us atendrà personalment perquè els joves de Maó puguin realitzar consultes, dubtes o suggeriments que puguin tenir.

Et convido que utilitzis aquesta nova web com una eina de consulta més àgil i propera. 

Activitats 


Estiu jove 2016
Sala d'assaig i estudi de gravació de la Casa de ses Aigües
Casal JoveReglament
Enllaços

Contacta amb el departament
 
 

Tornar