Buscar
     
 

On som?

Gràcies a les gestions de l'Ajuntament, el Consell Insular de Menorca ha cedit les antigues instal·lacions del Parc de Bombers com a seu i centre d'operacions de Protecció Civil. Aquest espai, situat a la carretera Me-12, Maó-Sant Climent, al costat de l'actual Parc de Bombers, és el punt de trobada, coordinació i programació de l'activitat. Serveix, a més, com a dipòsit de vehicles, material i complements necessaris per al nostre equipament i organització.

A més d'aquest punt de trobada, som fonamentalment allà on és requerida la nostra presència. Des de la constitució d'aquesta agrupació, la participació de voluntaris ja és habitual en operacions d'emergència i en els esdeveniments de gran concentració humana, com les festes patronals dels pobles del nostre municipi i d'altres, quan és sol·licitada la nostra col·laboració. 

 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar