Buscar
     
 

JORNADA D'EMERGÈNCIES, SEGURETAT I PROTECCIÓ CIVIL

El dia 6 d'abril de 2014, l'Ajuntament de Maó va organitzar una Jornada d'Emergència, Seguretat i Protecció Civil, dirigida a la divulgació de mitjans, organitzacions i cossos professionals i voluntaris que participen en aquest àmbit. La resposta popular va ser extraordinària i la difusió de l'esdeveniment va aconseguir l'objectiu d'apropar el nostre treball a la població i divulgar accions de prevenció. Exercicis d'exhibició, vehicles i material divers de feina van ser protagonistes als carrers de Maó durant aquesta jornada de dissabte.

Els voluntaris de Protecció Civil que vam participar en l'organització de l'esdeveniment vam compartir més tard una arrossada amb l'alcaldessa Águeda Reynés, el tinent d'Alcaldia Salvador Botella, responsable de Seguretat Ciutadana, i, entre d'altres, el tinent d'Alcaldia de Serveis Tècnics, Mateu Ainsa.

Aquestes són algunes imatges d'aquella jornada.
 

       
 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar