Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

13/05/2016
Héctor Pons, regidor de Cultura i Festes, ha explicat que “hem considerat necessari donar un nou impuls al festival, intentant implicar nous participants i creant una nova imatge”.

L’esdeveniment tindrà lloc del 16 al 21 de maig, i comptarà amb nombroses activitats, que permetran gaudir dels múltiples espais decorats de la ciutat.
 

ES PRESENTA UNA EDICIÓ RENOVADA DE MAÓ+FLORS

Héctor Pons, regidor de Cultura i Festes, ha explicat que “hem considerat necessari donar un nou impuls al festival, intentant implicar nous participants i creant una nova imatge”.

L’esdeveniment tindrà lloc del 16 al 22 de maig, i comptarà amb nombroses activitats per a grans i petits, com exposicions, concerts, tallers i passacarrers, que permetran gaudir dels múltiples espais decorats de la ciutat.

Maó, 13 de maig de 2016

Avui capvespre, el regidor de Cultura i Festes, Héctor Pons, ha presentat al pati del Claustre del Carme l’edició d’enguany del festival Maó+Flors, acompanyat d’alguns dels participants en l’esdeveniment.

El festival per excel·lència de la primavera omplirà la ciutat de flors del 16 al 22 de maig, i comptarà amb nombroses activitats per a grans i petits, com exposicions, concerts, tallers, passacarrers, concursos i rutes per la ciutat.

Pons ha destacat que “en aquesta novena edició de Maó+Flors, hem considerat necessari donar un nou impuls al festival, intentant implicar nous participants i creant una nova imatge, mantenint la sirena, però donant-li una imatge més moderna i més fresca”.

Entre els nous participants, destaquen les escoles i els instituts d’educació secundària, que s’han implicat molt en aquest projecte, i també algunes empreses, que s’han posat a disposició de l’Ajuntament per decorar nous espais i potenciar el caràcter econòmic i turístic del festival. En total, hi haurà 60 mostradors d’establiments decorats, i 40 d’ells participaran en el concurs de decoració instaurat enguany.

El regidor també ha destacat “la creació d’un nou grup de voluntaris, que s’ha centrat en la preparació d’algunes decoracions de carrers, ja que aquest és un dels punts que s’ha volgut incrementar”.

Finalment, Pons ha subratllat que s’ha intentat potenciar el premi de pintura Ciutat de Maó, que enguany ha tingut un creixement important de participants, fent-lo coincidir amb Maó+Flors.