Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
21/02/2018
L’objectiu de l'adquisició és seguir millorant el servei d’acolliment temporal per a persones sense recursos.
 

L'Ajuntament compra la Casa d'Acollida a Càritas Menorca

L’objectiu de l'adquisició és seguir millorant el servei d’acolliment temporal per a persones sense recursos.

Maó, 21 de febrer de 2018

L’Ajuntament ha formalitzat, recentment, la compra de la Casa d’Acollida de Maó a Càritas Menorca per 255.000 euros, amb l’objectiu de seguir millorant i ampliant el servei municipal d’acolliment temporal per a persones sense recursos.

Fins ara, el consistori pagava un lloguer a Càritas per poder fer ús de l’immoble, i s’havien fet inversions en equipaments i de manteniment, per tal d'adaptar-lo a les necessitats del servei que s’hi presta.

La regidora de Serveis Socials, Laia Obrador, ha assenyalat que “l’Ajuntament de Maó, com a municipi de més de 20.000 habitants, està obligat a prestar aquest servei i, per tant, hem fet aquesta inversió amb l’objectiu de consolidar l’espai”.

Obrador també ha afirmat que “aquesta compra és una passa més per millorar el servei cap al ciutadà i, en aquest cas, un servei per a persones que viuen situacions que no són fàcils”, i ha afegit que “aquesta inversió va lligada a altres millores que hem fet els darrers anys, amb l’objectiu d’intentar que totes les persones que passen per la Casa d’Acollida puguin rebre un servei digne i de la millor qualitat possible”.

Servei de menjador els 365 dies de l’any

La Casa d’Acollida compta amb un total de dotze habitacions, que poden allotjar de manera temporal fins a catorze persones en situació de necessitat. A més de l’allotjament, el centre ofereix servei de menjador social (dos àpats diferents al dia), així com de bugaderia i d’higiene personal.

Des del principi d’aquest mandat, el servei de menjador de la Casa d’Acollida s’ha ampliat a 365 dies l’any, ja que anteriorment no s’oferia els caps de setmana i els dies festius.

A més, des de l’any passat, la cuina de la Residència Geriàtrica Assistida s’encarrega d'elaborar el menjar d’aquest servei, fet que permet millorar-ne la qualitat i la varietat, i aprofitar de manera més eficient els recursos propis de l’Ajuntament.


Imatge 

Tornar