Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

CARTA D’AGRAÏMENT A TOTS ELS PARTICIPANTS A MAÓ+FLORS 2016

El passat cap de setmana es va celebrar la novena edició de Maó+Flors, una nova cita que ha marcat un canvi de tendència i ha demostrat que l'aposta feta en el seu dia és, encara avui, plena d'oportunitats i d'experiències per explorar.

Després de quatre mesos de planificació i feina, hem aconseguit —amb el suport de molta gent— el repte que ens havíem proposat: que Maó+Flors es percebi al carrer, aculli qui ens visita i es converteixi, amb els anys, en un atractiu destacat de la primavera a Maó. Però també volem que sigui un projecte transversal de ciutat. Un projecte de ciutat i per a la ciutat, que repercuteixi positivament en diferents sectors i agents socials, i que permeti que tothom s'hi senti implicat.

L'èxit d'aquesta novena edició ha estat la implicació de tothom. Vull agrair sincerament la participació i bona resposta dels centres educatius, la col·laboració de noves empreses, la feina importantíssima de les floristeries, del conjunt de fotògrafs que han participat en el concurs i que han immortalitzat, també, els espais d'aquest any. Vull destacar, d’altra banda, el bon gust i el suport de tots aquells comerciants i establiments que han decorat els seus mostradors i el paper de les entitats que han programat activitats relacionades, així com dels artistes que van pintar les alfàbies al Claustre del Carme; i, especialment, la generositat de totes les entitats i particulars que cedeixen l'ús dels espais decorats.

Així mateix, he de destacar la creació d'un grup de persones voluntàries, que ha fet possible la decoració del carrer Nou i de s’Arravaleta. Sense cap dubte, és una tasca a reconèixer, que ben segur que tindrà continuïtat en properes edicions i farà créixer encara més l'abast de Maó+Flors.

Igualment, voldria reconèixer la feina feta per l'associació Campiquipugui en l'organització de la tercera edició de Brunch&Co, que va ser un complement perfecte a Maó+Flors i va convertir, de forma exemplar, el parc des Freginal en un espai de convivència i activitats per a tothom.

Finalment, voldria posar de relleu la feina feta per tot el personal del departament de Cultura i Festes, així com la col·laboració de les àrees de Promoció Econòmica, Serveis Tècnics i Policia Local, indispensable per al bon desenvolupament del programa.

Moltes gràcies a tothom i fins l'any que ve!

Héctor Pons Riudavets
Regidor de Cultura i Festes