Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

I Festival d’Autores de Glosat, Poesia i Cançó. Agraïment

El 18 de juny vam dur a terme, as Claustre, el I Festival d’Autores de Glosat, Poesia i Cançó, impulsat per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Maó i coorganitzat amb Soca de Mots, l’Ateneu de Maó i la imprescindible col·laboració d’IBDona i Es Claustre.

Un esdeveniment, aquest, que té l’objectiu de fomentar valors d’igualtat entre homes i dones en l’àmbit de la literatura i la cançó. Durant tot el capvespre, les dones que ens van acompanyar van omplir —amb la seva presència protagonista— uns espais artístics tradicionalment protagonitzats per homes, com el glosat, la poesia o la música pop.

Per tot l’anterior, volem agrair la seva col·laboració en aquest acte a l’Ateneu de Maó, així com a les poetes Blanca Llum Vidal, Maria Galeta, Llucia Palliser, Margarita Ballester i, especialment, a Carme Cloquells. També la nostra gratitud a Soca de Mots, a Miquel Truyol i a la sonadora Eva Cardona, així com a les glosadores Anabel Vilallonga, Margalida Adrover i Lina Pons.

Agraïment que també feim extensiu a la cantautora Marga Rotger i al percussionista Joan Toni Jaume, i al cor de dones d’Annor, que, amb gran coratge, van interpretar una peça nashid (tot i l'acompanyament improvisat de campanes!). I un reconeixement especial a la presentadora, Cristina Fernández, que, amb la seva desimboltura, va presentar les diferents actuacions i va conduir el Festival de forma àgil i entretinguda.

Finalment, agrair —per descomptat— la indispensable col·laboració d’IBdona i la positiva i pacient actitud de la gent d’Es Claustre, que ens va oferir l’espai i els seus recursos tècnics. I, evidentment, un agraïment sincer a totes aquelles persones que, amb la seva valuosa presència, van donar suport a la iniciativa.

Gabriel Pons
Regidor d’Igualtat de l’Ajuntament de Maó