Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Agraïment a les persones i entitats que van participar en el Dia de la Infància

Maó, 17 de desembre de 2018

El passat 18 de novembre vam sortir al carrer, un any més, per celebrar el Dia Internacional dels Drets de la Infància, sota els principis inspiradors dels programes Maó, Ciutat Amiga de la Infància i Maó, Ciutat Educadora.

Enguany, amb l’objectiu d’apropar la cultura a la ciutadania i de mobilitzar-nos per promoure una cultura de pau i bon tracte cap als infants i adolescents, vam gaudir d’una jornada diversa, plena d’activitats artístiques, culturals, esportives i lúdiques, protagonitzada, en tot moment, per la participació infantil i ciutadana.

Res de tot açò haguera estat possible si no haguéssim pogut comptar amb la participació i col·laboració altruista de moltes persones i entitats, totes aquelles que, durant la jornada, vau aportar el vostre esforç i il·lusió de cara a la construcció d’una ciutat amb valors educadors i amb el valor afegit de la mirada dels infants.

Per aquest motiu, us feim arribar el nostre agraïment més sincer per la vostra bona feina i per l’estima i dedicació que posau a cada vostra petita acció.

Moltes gràcies, de tot cor, a:


 • Menorca para Todos, per fer visible totes les persones i per facilitar la participació de tothom, tot eliminant les barreres físiques.

 • Centre Obert Sant Francesc-Càritas, per treballar conjuntament pels drets dels infants.

 • Ses Foneres, per fomentar l’autoimatge positiva en els infants i en les persones adultes, amb el personatge Sa Fonera Bunyolera.

 • Associació Atahualpa, per apropar-nos i donar-nos a conèixer part de la cultura i les tradicions equatorianes.

 • Coral de Mitjanit i Grup de Pintura de l’Ateneu de Maó, per posar el to artístic a la jornada.

 • Infants i fillets/etes membres del Consell Municipal d'Infància i Joventut, per la seva alegria, entusiasme i compromís, que han aconseguit vacunar tota la ciutadania perquè la nostra ciutat tracti encara millor els infants i adolescents.

 • Teatre Principal de Maó, per obrir les seves portes i apropar-nos a la màgia de l’escenari, l’escena i fer-nos viure la majestuositat d’un edifici tan emblemàtic del municipi.

 • Ca n’Oliver, per permetre disposar de les seves instal·lacions, i al seu personal, per atendre de forma tan amable les famílies que van participar en la gimcana.

 • Museu de Menorca, per la seva implicació, tot emmarcant les seves activitats dominicals dins el programa de la gimcana i lligar-les, també, als valors de ciutat educadora.

 • Colla de Geganters de Maó (i, per extensió, a na Guida, en Tomeu i en Miquel es Salero), per fer-nos gaudir —a petits i grans— de la música i el ball.

 • Grup de Batucada de les Escoles Municipals, per posar el ritme i l’energia necessaris durant tota la jornada i tancar-la amb un espectacular final.

 • Residència Geriàtrica Municipal, pel boníssim xocolati que cada any ens preparen amb molt d’amor.

 • Tren turístic, perquè les famílies maoneses van poder gaudir del tren, durant un dia, com a mitjà de transport col·lectiu, donant resposta a un dels desitjos dels infants.

 • Enrique Guiem, amb els seus cavallets ecològics, que, amb molta energia, va fer gaudir els infants d’un passeig en cavallet, d’una manera ecològica i saludable. Una iniciativa que ens encanta!

 • Persones voluntàries de la jornada: Neus Vidal, Sonia Escobosa, Estefanía Bras, Rosa Crespo, Maite Rodríguez, Gabriela Tavares, Ainara Mercadal, Lia Puch, Micaela Bisbe, Mar Camps, Luís Ayala, Roberto de la Peña, Eric Armisen, Ismael Vidal, Daniela Pemintel, Nicole Chicaiza. Gràcies a tothom per donar-nos suport en l’execució de les diferents activitats, amb molta motivació, alegria i compromís ciutadà, valors imprescindibles en la tasca voluntària.

 • Personal voluntari de Protecció Civil, per garantir la seguretat ciutadana de manera altruista. Visca el voluntariat de Protecció Civil!

 • Resta de personal de l’Ajuntament de Maó implicat en aquesta jornada: Eva Espinosa, Virginia Tomás, Blanca Espín i Magdalena Juan, de l’Àrea de Benestar Social, Família i Educació; Alberto Salord i Valentí Florit, del Servei Municipal d'Esports; Erika Pérez, policia local; Elsa Perches, mestra de les Escoles Municipals; Brigada Municipal; i tot l’equip de Policia Local i Mobilitat, per la vostra feina realitzada durant aquest dia, i sempre amb un somriure i demostrant estimació a la infància.Laia Obrador
Tinenta d’Alcaldia de Benestar Social, Família i Educació