Salutacio
 
Vídeo promocional de Maó
 
Línia Verda
 
Pla de turisme
 
Renovau el vostre local
 
Protecció civil
 
Carrerer
 
Contacta
 
Temps
Turisme Turisme a Maó Tota la informació turística i de lleure de la nostra ciutat
Tramits Tràmits i gestions Consultau totes les gestions i tràmits de l'Ajuntament de Maó
Queixes Queixes i suggeriments Realitzau queixes i suggeriments al vostre Ajuntament
Turisme a Maó Tota la informació turística i de lleure de la nostra ciutat
 
Últimes notícies
Llistat de publicacions
 

L’alcaldessa Águeda Reynés i la regidora de Cultura Elisa Mus han realitzat avui una visita a l’aula musical de l’escola Antoni Juan per tal de conèixer la marxa del projecte Quatre Cordes iniciat aquest curs. “És emocionant comprovar l’interès i entusiasme dels fillets i l’habilitat desenvolupada amb el violí i el celo en poc més de dos mesos”, ha comentat l’alcaldessa, qui ha destacat el treball de Félix Ferrer, president de Joventuts Musicals. Durant les festes de Nadal s’ha programat una audició pública.
 

Es consolida una programació de cicle llarg de Nadal, ja que enguany començarà el darrer 28 de novembre i acabarà el 5 de gener, això són 39 dies de programa de festes.
 

Aquest matí s'ha constituït a l'Ajuntament la Mesa de coordinació intersectorial per promoure una estratègia de promoció de la salut i la prevenció sota els criteris de la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables.
 

El diumenge està convocada la primera excursió del programa Mô amb bici, que aquesta temporada preveu la realització de sis excursions, una al mes, entre novembre i abril. Com en edicions passades, l'itinerari de cadascuna d'elles recorre l'entorn natural del municipi aprofitant la xarxa de camins rurals.
 

Tres filletes, representants del Consell Municipal d'Infància i Joventut de Maó, han participat aquest matí en el Parlament balear al III Congrés balear d'Unicef. Elles han presentat una de les 10 ponències debatudes en aquest fòrum, convocat en el marc del Dia Internacional dels Drets de la Infància. La representació municipal la completen el regidor de Joventut, José Escudero, i l'educadora social Rocío Manzanares.
 

Apalliser ha renovat la condició de mecenes amb el Teatre Principal. Carlos Pallliser, en representació de l'empresa menorquina, ha signat amb Águeda Reynés, presidenta de la Fundació Teatre Principal, l'acord de col·laboració, que es concreta en una aportació anual de 3.000 euros. Apalliser, un dels més antics i fidels mecenes del teatre, consolida així el seu suport a la creació cultural, compromís que van agrair la presidenta i la gerent de la Fundació, Virginia Victori.
 

Mahón, 20 de noviembre de 2014
Cualquier material escrito manejado en la actualidad es deudor de unas actitudes, de unas técnicas y de unos gestos ancestrales que han contribuido a configurar la evolución de uno de los más poderosos medios y objetos de comunicación: la escritura y, con ella, la de uno de sus principales valedores: el libro.

Sin embargo, todo lo anterior no hubiera madurado ni adquirido su propia efectividad sin el intangible y casi enigmático recurso de la lectura: ese ejercicio de libertad personal y de compromiso intelectual que, como ningún otro, inunda nuestras vidas de contenidos sustanciales y duraderos, así como de valores expresivos y emocionales.
 

El dimarts 25 de novembre, a les 19.30 hores, a la Sala de Plens, hi haurà una representació de monòlegs científics, a càrrec del grup anomenat The Big Van Theory (científicos sobre ruedas), format per joves científics del CSIC (http://www.thebigvantheory.com/).


El dijous 27 de novembre, a les 20.00 hores, a l’Ateneu de Máo, el doctor en Història José Manuel Prieto, d’Editorial CSIC, pronunciarà la conferència titulada “La cultura escrita”.
 

Hoy 25 de noviembre 2014, se conmemora el día Internacional en Contra la Violencia de Género.
La violencia contra la mujer es quizás las mas vergonzosa en contra los derechos humanos, no conoce limites geográficos ni culturales.
Mientras continúe, no podremos afirmar que hemos avanzado hacia la igualdad, el derecho, el desarrollo y la paz.
Miles de mujeres son maltratadas en todo el mundo, cada 72 horas una mujer muere en manos de su pareja.
 

Enguany, l’Ajuntament de Maó inicia la 14a edició dels Tallers de família. Seguim, així, la ferma idea de la necessitat d’apostar per la feina familiar, començant per la prevenció. El benestar dels infants, joves i famílies és el benestar social, el present i futur de qualsevol societat.

Les realitats estan canviant any a any, en l'àmbit social, econòmic i polític, i les famílies són el primer entorn on aquests canvis es reflecteixen. Per tot açò, el nostre compromís com a professionals de l’àmbit social i familiar passa per donar resposta a les noves situacions i realitats familiars i socials; respostes que cada família adaptarà a la seva idiosincràsia.

Enguany presentam vuit tallers, repartits en horaris de matí i capvespre.
 

Convocatòria revisió de la borsa de feina oberta d'auxiliars sociosanitaris per a la Residència Geriàtrica assistida de l'Ajuntament de Maó
 

BASES DEL CONCURS DE MÈRITS PER A LA FORMACIÓ D’UNA BORSA DE FEINA D’EDUCADORS/ORES SOCIALS PER A L’AJUNTAMENT DE MAÓ

NOVETAT. Nou document del 24/09/2014

PRIMERA. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA
És objecte d’aquesta convocatòria la formació d’una borsa de feina oberta, destinada a cobrir les necessitats temporals de treballadors/es socials per a l’Ajuntament de Maó.
 
més notícies
Llistat de publicacions
 
Menorca Connecta
 
 
 
 
 
 
Tauler d'edictes urbanisme
 
 
llicencies d'obra menor
 
 
Wifi
 
 
Certificat de resident per viatjar
 
 
Maó més a prop, més accessible
Maó més a prop, més accessible
Aparcau fàcilment, prest i de manera còmoda

més informació...
 
 
Retransmissió en directe del Ple municipal

Pròxim ple: novembre 2014

anau a la retransmissió...
 
 
 
 
Tots els divendres de novembre de 17.00 a 19.00 h
 
Espectacle de creació de Mô Teatre,
amb Matilde Muñiz, Jordi Odrí i Miquel Plana.
 
Campanya de recollida de bicicletas
 
Octubre i novembre 2014
 
Teatre
Divendres 5 de desembre
21.00 hores
 

anar a l'agenda
 
 
 
 

Contacta amb l'Ajuntament

  • Ajuntament de Maó
Plaça Constitució, 1
07701 Maó

 
 
 
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar