Buscar
    
 
Últimes notícies...
Llistat de publicacions
 

29/06/2016
Amb la instal·lació d’una nova xarxa elèctrica, l’Ajuntament espera adequar les condicions generals de l’espai a la normativa vigent i resoldre els greus problemes de seguretat i de manca de potència que s’havien detectat.

La reforma permetrà instal·lar un comptador per a cada establiment per tal que cada comerç es faci càrrec del cost el seu propi consum elèctric, que fins ara assumia el Consistori.
 

Imatge
28/06/2016
La regidora Laia Obrador ha explicat que “s’ha aconseguit frenar la tendència a la baixa de les matrícules dels darrers sis cursos”, i ha assenyalat que “gràcies a la línia d’ajuts s’ha donat resposta a les famílies que volien escolaritzar però no ho podien fer per motius econòmics”.
 

Imatge
27/06/2016
Es tracta d’una experiència pilot que permetrà donar servei a les famílies de Maó durant els mesos de juliol i agost.

El Consell Insular de Menorca atorgarà un total de 50 beques de menjador i transport, amb un import total de 20.190 euros.
 

Imatge
27/06/2016
La iniciativa neix amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania la feina que duen a terme els diferents grups polítics que integren la Corporació Municipal.
 

Imatge
24/06/2016
El pròxim dimarts, 28 de juny, a les 19 hores, tindrà lloc a Ca n’Oliver un taller de participació ciutadana obert a tothom, en el qual es parlarà sobre la gestió de l’aigua.
 

Imatge
23/06/2016
Conxa Juanola i Constantino Maria Ballester han signat un nou conveni de col·laboració pel qual la Fundació Guillem Cifre de Colonya referma el seu suport al Teatre Principal amb una aportació de 3.500 euros.
 

Imatge
23/06/2016
Es preveu que les obres comencin el mes d’agost i tinguin un termini d’execució de tres mesos.

El regidor d’Esports, Carlos Montes, ha explicat que “es tracta d’una intervenció prioritària per garantir la seguretat de tothom”.
 

Imatge
23/06/2016
En la reunió mantinguda el passat dimarts a la seu consistorial, el conseller Martí March va refermar el compromís de la Conselleria amb els dos projectes i es va acordar la signatura d’un protocol el pròxim mes de juliol.
 

Imatge
22/06/2016
Ahir va tenir lloc una sessió extraordinària del Ple Municipal, que va servir perquè els membres del Consell Municipal d'Infància i Joventut presentessin a l’equip de govern les seves propostes per a la millora de la ciutat.
 

Imatge
22/06/2016
La campanya de l’Ajuntament per afavorir la participació popular ha obtingut una bona resposta, i enguany s’aconseguirà una participació rècord. En els darrers trenta anys, mai no s’havia assolit una xifra tan alta de bujots participants, que seran un total de 20.

Si també tenim en compte els bujots que es cremaran a les barriades i a les entitats, i aquells que no s’acabaran cremant, podem dir que enguany seran més de 30 els bujots creats per celebrar la festa de Sant Joan.
 

20/06/2016
La festa de Sant Joan tornarà a celebrar-se al parc des Freginal i s’ha incentivat la participació de comerços, entitats i centres educatius.

Per la seva banda, la celebració de Sant Pere tindrà lloc a s’Hort Nou i comptarà amb la participació dels gegants de Maó, com a principal novetat.
 

Imatge
16/06/2016
El pròxim diumenge, 19 de juny, el Claustre del Carme acollirà un concert i diverses activitats que serviran per reivindicar els drets de les persones migrants i refugiades.

Del 21 de juny al 3 de juliol es podrà veure a Ca n’Oliver i a Can Victori l’exposició fotogràfica ‘Migracions i fronteres’, de José Palazón.
 

21/12/2015
 
Més notícies

 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar