Salutacio
 
Vídeo promocional de Maó
 
Línia Verda
 
Pla de turisme
 
Renovau el vostre local
 
Protecció civil
 
Carrerer
 
Contacta
 
Temps
Turisme Turisme a Maó Tota la informació turística i de lleure de la nostra ciutat
Tramits Tràmits i gestions Consultau totes les gestions i tràmits de l'Ajuntament de Maó
Queixes Queixes i suggeriments Realitzau queixes i suggeriments al vostre Ajuntament
Turisme a Maó Tota la informació turística i de lleure de la nostra ciutat
 
Últimes notícies
Llistat de publicacions
 

• La naviliera aposta un any més per la cultura recolzant al Teatre Principal de Maó a través d'un conveni de mecenatge signat amb l'Ajuntament de la ciutat menorquina.

• Trasmediterranea facilita el transport d'infraestructura i material per a les produccions teatrals i musicals, fent possible la producció d'espectacles de primer nivell.
 

La Colla de Geganters de Maó, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Maó, organitza l’Escola de Gralla, curs 2014-2015.

La nova escola de Gralla té per finalitat l’ensenyament de l’instrument a la ciutat de Maó i el reforçament de la base musical dels Gegants en Tomeu i na Guida, dins la Colla de Geganters de Maó.
 

La segona edició de la cursa solidària se celebrarà el diumenge 28 en horari matinal al port de Maó. Es tracta d’una convocatòria pensada per a la participació popular i familiar amb un recorregut de 2,6 quilòmetres, encara que es contempla també una distància superior, de 7,8 quilòmetres per aquells corredors més preparats, practicants habituals de l’atletisme, encara que té un caràcter més participatiu que competitiu. La inscripció es pot realitzar ja a través de la web d’Elitechip (http://bit.ly/1maetaJ) o, el dia de la cursa, minuts abans de començar.
 

El programa educatiu municipal “Amb bona lletra” ofereix aquest curs 39 activitats dirigides a grups escolars de tots els cicles, des de P1 fins a Batxillerat. Són 39 propostes relacionades amb la història i el patrimoni de la ciutat, el medi ambient urbà, la cultura i l'art, l'educació pel medi ambient, la salut, la solidaritat, la convivència i entorn social. Entre elles figuren les tres que més èxit de convocatòria van registrar el curs passat: “En Tomeu i na Guida, els gegants de Maó”, dirigida a introduir a la població infantil en aquest món, element de la cultura popular; “L'esquelet humà amaga la nostra història, com descobrir-la?” i “Vols aprendre a menjar de forma sana i saludable?”, que aquest curs incorpora una segona part.
 

Deu persones han participat en un curs coordinat per Marc Moll dirigit al foment i cultiu de l'hort ecològic. Es tracta d'un projecte de la Fundanció per a persones amb discapacitat emmarcat al Programa Leader, que durant vuit mesos ha permès treballar sobre l'experiència de recollida de les llavors, realització del planter, la sembra i instal·lació de l'hort amb varietats de verdures i hortalisses autòctones. Alguns dels participants en el taller van rebre ahir el certificat a l'Ajuntament de Maó de mans de Mateu Ainsa, tinent d'Alcaldia de Serveis Tècnics, que engloba l'àrea de Medi ambient.
 

Vídeos de les Festes de la Mare de Déu de Gràcia 2014
 

Noves bases borsa de feina oberta d'auxiliars sociosanitaris per a la Residència Geriàtrica assistida de l'Ajuntament de Maó. Aquestes bases substitueixen les anteriors d'auxiliars d'infermeria i cuidadors/ores
 

Nova convocatòria de la BORSA DE FEINA OBERTA (auxiliars d'infermeria i cuidador/a) per a la Residència Geriàtrica Assistida de l'Ajuntament de Maó.
 

Resultats de la valoració dels mèrits per a la formació d'una borsa de feina d'educadors/es socials i treballadors/es.
 

BASES DEL CONCURS DE MÈRITS PER A LA FORMACIÓ D’UNA BORSA DE FEINA D’EDUCADORS/ORES SOCIALS PER A L’AJUNTAMENT DE MAÓ

PRIMERA. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA
És objecte d’aquesta convocatòria la formació d’una borsa de feina oberta, destinada a cobrir les necessitats temporals de treballadors/es socials per a l’Ajuntament de Maó.
 
més notícies
Llistat de publicacions
 
 
 
Tauler d'edictes urbanisme
 
 
llicencies d'obra menor
 
 
Wifi
 
 
Certificat de resident per viatjar
 
 
Maó més a prop, més accessible
Maó més a prop, més accessible
Aparcau fàcilment, prest i de manera còmoda

més informació...
 
 
Retransmissió en directe del Ple municipal

Pròxim ple: setembre 2014

anau a la retransmissió...
 
 
 
 
 
 
 

Contacta amb l'Ajuntament

  • Ajuntament de Maó
Plaça Constitució, 1
07701 Maó

 
 
 
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar