Salutacio
 
Vídeo promocional de Maó
 
Línia Verda
 
Pla de turisme
 
Renovau el vostre local
 
Protecció civil
 
Carrerer
 
Contacta
 
Temps
Turisme Turisme a Maó Tota la informació turística i de lleure de la nostra ciutat
Tramits Tràmits i gestions Consultau totes les gestions i tràmits de l'Ajuntament de Maó
Queixes Queixes i suggeriments Realitzau queixes i suggeriments al vostre Ajuntament
Turisme a Maó Tota la informació turística i de lleure de la nostra ciutat
 
Últimes notícies
Llistat de publicacions
 

Els arbres ornamentals plantats a la plaça Bastió han estat retirats a causa del mal estat que presentaven i les conseqüents molèsties que provocaven entre els comerciants, els veïns i els usuaris de les terrasses d'aquest cèntric punt urbà. Han estat precisament els comerciants els qui en reiterades ocasions havien efectuat la petició, ja que al mal estat dels arbres, que requerien tres tractaments fitosanitaris i sengles podes anuals, s'afegeix la presència de milers d'ocells que pernoctaven en les seves copes i el despreniment constant de partícules.
Unes grans jardineres amb oliveres i flors ornamenten des d'ahir la plaça.
 

L'alcaldessa Águeda Reynés ha presentat avui el nou format de l'Agenda Local 21 que, sota la denominació “Mô ciutat, agenda local 21”, aglutina les diferents xarxes de cooperació en les quals s'integra el municipi. Acompanyada per Ana Lía Noval, tinent d'Alcaldia d'Urbanisme i responsable d'aquest projecte, ha explicat que es tracta d'aprofitar aquest canal de participació ciutadana amb una proposta més atractiva i útil para a la definició de pautes saludables en el marc del desenvolupament sostenible que inspira el programa Agenda 21.
 

Dotze persones sense ocupació, joves en la seva majoria, han realitzat un curs de cuina “low cost” sobre tècniques i receptes base. Organitzat per l'àrea municipal de formació i ocupació, el curs ha estat gratuït per als alumnes, que han rebut els ensenyaments de María Ángeles Pons Fernández, responsable de “sa cuina del ángels”, establiment al qual s'ha realitzat el taller. L'alcaldessa Águeda Reynés els ha lliurat el diploma que acredita la seva participació.
 

El Museu Hernández Sanz-Hernández Mora estarà tancat des de matí a les visites públiques en la seva ubicació actual, a les dependències del Claustre del Carme. En els darrers dies ha començat la recollida dels fons del Museu amb la finalitat de condicionar-los per preparar el seu trasllat a Ca n’Oliver, que serà la seva nova ubicació. L'obertura al públic en els propers mesos d'aquest edifici, sobre el qual s'està realitzant actualment el projecte museístic, permetrà exhibir de nou els fons del MHSHM.
 

La Secretaria d'Estat de Comerç ha comunicat a l'alcaldessa la concessió d'un Accésit al Premi Nacional de Comerç Interior de 2014, en la modalitat d'Ajuntaments. La Resolució de la Direcció general de Comerç Interior és de data de 5 de desembre i en els propers dies es publicarà en el BOE el resultat de la convocatòria. En la carta s'inclou una felicitació per aquest guardó, “que és un reconeixement a la qualitat del treball realitzat pel seu ajuntament a favor del foment de l'activitat comercial, havent-hi fet del suport i renovació del comerços una de les principals línies estratègiques de la marca Mô”.
 

El programa d'activitats nadalenques de Maó inclou tres tallers creatius sobre teatre, rebosteria i reciclatge, dirigits en els tres casos per a fillets i filletes. El de teatre s'ha organitzat per a filets majors de 6anys, va a càrrec de Noelia Mas, i se celebra en el Claustre del Carmen el diumenge 21 i el dissabte 27 de desembre, de 12 a 13.30 h. Les inscripcions per participar tenen de termini fins al divendres anterior a les respectives dates.
 

CREACIÓ D'UNA BORSA D'AJUDANTS/ES DE CUINA, PER COBRIR LES POSSIBLES NECESSITATS TEMPORALS DE PERSONAL DE LA RESIDÈNCIA GERIÀTRICA ASSISTIDA DE L'AJUNTAMENT DE MAÓ, MITJANÇANT EL SISTEMA DE CONCURS
 

L’AJUNTAMENT DE MAÓ CONVOCA EL CONCURS DE PINTURA I ESCULTURA CIUTAT DE MAÓ, D’ACORD AMB LES SEGÜENTS

B A S E S
 

Enguany, l’Ajuntament de Maó inicia la 14a edició dels Tallers de família. Seguim, així, la ferma idea de la necessitat d’apostar per la feina familiar, començant per la prevenció. El benestar dels infants, joves i famílies és el benestar social, el present i futur de qualsevol societat.

Les realitats estan canviant any a any, en l'àmbit social, econòmic i polític, i les famílies són el primer entorn on aquests canvis es reflecteixen. Per tot açò, el nostre compromís com a professionals de l’àmbit social i familiar passa per donar resposta a les noves situacions i realitats familiars i socials; respostes que cada família adaptarà a la seva idiosincràsia.

Enguany presentam vuit tallers, repartits en horaris de matí i capvespre.
 

Convocatòria revisió de la borsa de feina oberta d'auxiliars sociosanitaris per a la Residència Geriàtrica assistida de l'Ajuntament de Maó

Actualització 4/12/2014: RESULTAT PROVISIONAL VALORACIÓ DE MÈRITS BORSA AUXILIARS SOCIOSANITARIS RESIDÈNCIA GERIÀTRICA ASSISTIDA AJUNTAMENT DE MAÓ
 

BASES DEL CONCURS DE MÈRITS PER A LA FORMACIÓ D’UNA BORSA DE FEINA D’EDUCADORS/ORES SOCIALS PER A L’AJUNTAMENT DE MAÓ

NOVETAT. Nou document del 24/09/2014

PRIMERA. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA
És objecte d’aquesta convocatòria la formació d’una borsa de feina oberta, destinada a cobrir les necessitats temporals de treballadors/es socials per a l’Ajuntament de Maó.
 
més notícies
Llistat de publicacions
 
Festes de Nadal
 
 
 
 
 
 
 
 
Tauler d'edictes urbanisme
 
 
llicencies d'obra menor
 
 
Wifi
 
 
Certificat de resident per viatjar
 
 
Maó més a prop, més accessible
Maó més a prop, més accessible
Aparcau fàcilment, prest i de manera còmoda

més informació...
 
 
Retransmissió en directe del Ple municipal

Pròxim ple: novembre 2014

anau a la retransmissió...
 
 
 
 
Projeccions familiars amb una entrada popular de 2 euros.
Dijous, 18 de desembre: Mortadelo y Filemón
Dilluns, 22 de desembre: Rescatando a Santa Claus
Dimarts dia 23 de desembre: Los pingüinos de Madagascar
 
Ludoteca Infantil
 

anar a l'agenda
 
 
 
 

Contacta amb l'Ajuntament

  • Ajuntament de Maó
Plaça Constitució, 1
07701 Maó

 
 
 
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar