Salutacio
 
Vídeo promocional de Maó
 
Línia Verda
 
Pla de turisme
 
Renovau el vostre local
 
Protecció civil
 
Carrerer
 
Contacta
 
Temps
Turisme Turisme a Maó Tota la informació turística i de lleure de la nostra ciutat
Tramits Tràmits i gestions Consultau totes les gestions i tràmits de l'Ajuntament de Maó
Queixes Queixes i suggeriments Realitzau queixes i suggeriments al vostre Ajuntament
Turisme a Maó Tota la informació turística i de lleure de la nostra ciutat
 
Últimes notícies
Llistat de publicacions
 

25/05/2015
L'alcaldessa Águeda Reynés, acompanyada per alguns regidors, ha ofert una recepció a les jugadores de l'equipo cadet del Club Esportiu Alcázar, que aquesta temporada s'han proclamat campiones de Balears i a partir del diumenge disputaran en León el campionat d'Espanya. Les joves van rebre la felicitació de l'alcaldessa –“estic orgullosa de vosaltres”, va dir-, i van compartir el seu bon humor i el seu esperit esportiu amb els pares, entrenadors i directius del club que els van acompanyar durant la visita i la bereneta a l'Ajuntament.
 

22/05/2015
L'alcaldessa Águeda Reynés i la presidenta de la Cooperativa d'Escoles infantils de Maó, Esther Capó, han signat aquest matí l'acord de col·laboració entre ambdues entitats per al proper curs escolar. L'Ajuntament aportarà 14.000 euros per aula ocupada, amb una aportació màxima de 98.000 euros dels pressupostos d'aquest any i 196.000 dels de 2016 i a més es fa càrrec de les despeses de manteniment, conservació i els derivats del subministrament de serveis. Els cinc centres inclosos en l'acord són Cap de Creus, És Busquerets, És Passerells, Fort de l’Eau i Sant Climent.
 

22/05/2015
L'alcaldessa Águeda Reynés i el president del Club Natació Maó, Pau Torres, han signat el conveni que regula l'ús de la piscina municipal per part del club esportiu, que de dilluns a dijous, al capvespre, disposarà de tres carrers durant dues hores i mitjana, quatre el divendres i sis el dissabte al matí. L'acord assegura la diversitat d'usos de la piscina sense interferir amb l'activitat de la resta d'usuaris. Com a contraprestació, el Club es compromet a organitzar les travessies nadant i competicions que al llarg de l'any es celebran en el port.
 

22/05/2015
L'alcaldessa Águeda Reynés, acompanyada del primer tinent d'alcaldia, Simón Gornés, ha rebut aquest matí en el seu despatx al cònsol britànic, Andrew Gwhkin, acompanyat de la cònsol honoraria Deborah Hellyer. Durant 40 minuts aproximadament han departit sobre diversos aspectes relacionats amb la comunitat britànica, la resident i la turística, en el nostre municipi i sobre altres assumptes d'actualitat.
 

22/05/2015
Con la firma del acta de replanteo ayer miércoles, han dado comienzo las obras para la construcción de aseos públicos y la mejora y acondicionamiento del Club Hípico de Bintaufa. La empresa adjudicataria es Juan Mora SA; el presupuesto, 86.212,25 euros; y el plazo de ejecución, tres meses.
 

20/05/2015
El premi de comerç interior concedit a l'Ajuntament de Maó per la Secretaria d'Estat de Comerç serà recollit per l'alcaldessa el dimarts 2 de juny a Barcelona. La cerimònia de lliurament d'aquests guardons se celebrarà al Palau de Pedralbes. En la categoria d'Ajuntaments el primer premi ha estat per a l'Ajuntament de Málaga; els Ajuntaments de Pamplona i de Maó han estat distingits amb un accésit i, finalment, entre les nombroses propostes presentades el jurat ha atorgat menció especial als Ajuntaments de Cartagena, Osca i Bilbao.
 

14/05/2015
La Junta de Caixers de Maó, en sessió celebrada el passat 8 de maig, ha decidit obrir el termini d’inscripció per a participar en la colcada de les festes de la Mare de Déu de Gràcia, així com en els sorteigs per a optar a una plaça en les de Llucmaçanes, Sant Climent i altres municipis, si així és del seu interès. El període d’inscripció és entre el dies 18 de maig i 16 de juny, en horari de 11.00 a 14.00 h. En la mateixa Junta de Caixers també es van aprovar una sèrie de normes d’inscripció, que podrà trobar a la pàgina electrònica.
Per fer les inscripcions serà document d’obligada presentació el document sanitari del cavall actualitzat. En el cas de menors d’entre 12 i 18 anys, fa falta l’autorització dels pares o tutors que l’han de presentar directament davant les oficines del Servei Municipal de Cultura.

Aquestes són les normes d’inscripció: (clicau sobre el títol)
 

05/05/2015
L’"Òpera al carrer" tornarà enguany en el marc de la XLIV Temporada d'Òpera que organitza la Fundació Menorquina d’Òpera al Teatre Principal de Maó. El títol d'aquest any és "Carmen" i la data, el 29 de maig, a les 21.00 h. La iniciativa ha estat presentada aquest matí per l'alcaldessa Águeda Reynés, el president del Consell, Santiago Tadeo, el president d’Amics de s’Òpera, Joaquín Comas, la regidora de Cultura, Elisa Mus, i la gerent del Teatre, Virginia Victori.
 

Convocatòria revisió de la borsa de feina oberta d'auxiliars sociosanitaris per a la Residència Geriàtrica assistida de l'Ajuntament de Maó

Actualització 4/12/2014: RESULTAT PROVISIONAL VALORACIÓ DE MÈRITS BORSA AUXILIARS SOCIOSANITARIS RESIDÈNCIA GERIÀTRICA ASSISTIDA AJUNTAMENT DE MAÓ
 

BASES DEL CONCURS DE MÈRITS PER A LA FORMACIÓ D’UNA BORSA DE FEINA D’EDUCADORS/ORES SOCIALS PER A L’AJUNTAMENT DE MAÓ

NOVETAT. Nou document del 24/09/2014

PRIMERA. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA
És objecte d’aquesta convocatòria la formació d’una borsa de feina oberta, destinada a cobrir les necessitats temporals de treballadors/es socials per a l’Ajuntament de Maó.
 
més notícies
Llistat de publicacions
 
MenorcaMaxi2015
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tauler d'edictes urbanisme
 
 
llicencies d'obra menor
 
 
Wifi
 
 
Certificat de resident per viatjar
 
 
Maó més a prop, més accessible
Maó més a prop, més accessible
Aparcau fàcilment, prest i de manera còmoda

més informació...
 
 
Retransmissió en directe del Ple municipal
 
 
 
 
Del 20 de maig al 2 de juny
 

Teatre Principal de Maó Divendres 19 juny 21.00 hores. Diumenge 21 juny 20.00 hores
 

anar a l'agenda
 
 
 
 

Contacta amb l'Ajuntament

  • Ajuntament de Maó
Plaça Constitució, 1
07701 Maó

 
 
 
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar