Salutacio
 
Vídeo promocional de Maó
 
Línia Verda
 
Pla de turisme
 
Renovau el vostre local
 
Protecció civil
 
Carrerer
 
Contacta
 
Temps
Turisme Turisme a Maó Tota la informació turística i de lleure de la nostra ciutat
Tramits Tràmits i gestions Consultau totes les gestions i tràmits de l'Ajuntament de Maó
Queixes Queixes i suggeriments Realitzau queixes i suggeriments al vostre Ajuntament
Turisme a Maó Tota la informació turística i de lleure de la nostra ciutat
 
Últimes notícies
Llistat de publicacions
 

30/01/2015
La confederació d'associacions empresarials CAEB juntament amb la Regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Maó han preparat un curs d'anglès per a comerciants, que s'impartirà des del 9 de febrer fins a l'11 de juny. Amb aquest projecte s'incideix directament sobre una de les estratègies del Pla de Turisme de Maó i del seu pla de comerç, ja que la formació va ser una de les necessitats que es van detectar sobre les quals calia treballar.
 

30/01/2015
La Policia Local ha renovat els equips de comunicació interna per radio per un sistema més modern, més lleuger, amb més cobertura i més capacitat. “Els antics equips tenien pràcticament 20 anys, han donat una prestació adequada per al seu temps i cal considerar-los amortitzats”, ha explicat el tinent d'alcaldia de Serveis Generals, Salvador Botella. S'han adquirit 22 equips, que han suposat una inversió de 22.000 euros, “donaran més seguretat en les comunicacions policials, s'evitaran col·lapses en moments d'aglomeracions i, en definitiva, facilitaran el treball de la Policia Local”, ha afegit.
 

30/01/2015
La Coordinadora d'Associacions de Veïns de la ciutat en col•laboració amb l'Ajuntament ha organitzat la “Primera festa veïnal” a la plaça Constitució. Serà una jornada fonamentalment festiva amb activitats per a totes les edats amb un programa de propostes divertides que començarà a les 11.30 h i es tancarà al capvespre amb música i una xocolatada solidària. El matí tindrà caràcter infantil, amb castells inflables (boti-boti) i a les 12.00 tallers per a fillets i filletes de diferents edats. L capvespre, a les 17.30, està prevista una Mostra de ball en línia amb Alfredo Arias; una hora després, balls llatins a càrrec de l'associació “Bailame” i a les 19.30 música tradicional menorquina amb És Bastió de s’Illa.
 

29/01/2015
L’Ajuntament de Maó ja ha convocat un any més els premis de disfresses del Carnaval, que es faran amb motiu de la rua del pròxim dissabte, 14 de febrer.
 

29/01/2015
L'alcaldessa Águeda Reynés ha fet lliurament aquest matí de 1.200 euros al Banc d'Aliments. D'aquesta quantitat, 700 euros procedeixen de la recaptació de la caseta nadalenca de “na Gràcia i en Sebastià” instal·lada a la plaça Constitució i proveïda amb donacions de comerços de llaminadures i d’altres productes infantils.
 

26/01/2015
L'alcaldessa Águeda Reynés ha signat el decret de nomenament de Marc Canela Barber com a cap de l'Agrupació municipal de voluntaris de Protecció Civil per a un període de quatre anys. D'aquesta manera culmina el procés electoral convocat a l’efecte el mes passat per triar al nou responsable d'aquest cos.
 

26/01/2015
L'Ajuntament, a través de la empresa municipal PUM SL, ha dut a terme dues actuacions de millora a la cornisa marítima. La primera de elles és la reparació del mirador triangular situat a la costa d'en Reynés, que suposava un perill degut a què la estructura estava en mal estat.
 

26/01/2015
El regidor de Joventut, José Escudero, i la consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz, juntament amb els promotors de la iniciativa, han presentat la segona edició del concurs Pop-Rock Menorca 2015.
 

23/01/2015
S’obre el termini d’inscripció per a participar al mercat AGROMAÓ 2015:

DES DEL DIA 26 AL 06 DE FEBRER DE 2015.
 

21/01/2015
 

Enguany, l’Ajuntament de Maó inicia la 14a edició dels Tallers de família. Seguim, així, la ferma idea de la necessitat d’apostar per la feina familiar, començant per la prevenció. El benestar dels infants, joves i famílies és el benestar social, el present i futur de qualsevol societat.

Les realitats estan canviant any a any, en l'àmbit social, econòmic i polític, i les famílies són el primer entorn on aquests canvis es reflecteixen. Per tot açò, el nostre compromís com a professionals de l’àmbit social i familiar passa per donar resposta a les noves situacions i realitats familiars i socials; respostes que cada família adaptarà a la seva idiosincràsia.

Enguany presentam vuit tallers, repartits en horaris de matí i capvespre.
 

Convocatòria revisió de la borsa de feina oberta d'auxiliars sociosanitaris per a la Residència Geriàtrica assistida de l'Ajuntament de Maó

Actualització 4/12/2014: RESULTAT PROVISIONAL VALORACIÓ DE MÈRITS BORSA AUXILIARS SOCIOSANITARIS RESIDÈNCIA GERIÀTRICA ASSISTIDA AJUNTAMENT DE MAÓ
 

BASES DEL CONCURS DE MÈRITS PER A LA FORMACIÓ D’UNA BORSA DE FEINA D’EDUCADORS/ORES SOCIALS PER A L’AJUNTAMENT DE MAÓ

NOVETAT. Nou document del 24/09/2014

PRIMERA. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA
És objecte d’aquesta convocatòria la formació d’una borsa de feina oberta, destinada a cobrir les necessitats temporals de treballadors/es socials per a l’Ajuntament de Maó.
 
més notícies
Llistat de publicacions
 
 
 
 
 
Tauler d'edictes urbanisme
 
 
llicencies d'obra menor
 
 
Wifi
 
 
Certificat de resident per viatjar
 
 
Maó més a prop, més accessible
Maó més a prop, més accessible
Aparcau fàcilment, prest i de manera còmoda

més informació...
 
 
Retransmissió en directe del Ple municipal

Pròxim ple: gener 2015

anau a la retransmissió...
 
 
 
 
 
 
 

Contacta amb l'Ajuntament

  • Ajuntament de Maó
Plaça Constitució, 1
07701 Maó

 
 
 
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar