Salutacio
 
Vídeo promocional de Maó
 
Línia Verda
 
Pla de turisme
 
Renovau el vostre local
 
Protecció civil
 
Carrerer
 
Contacta
 
Temps
Turisme Turisme a Maó Tota la informació turística i de lleure de la nostra ciutat
Tramits Tràmits i gestions Consultau totes les gestions i tràmits de l'Ajuntament de Maó
Queixes Queixes i suggeriments Realitzau queixes i suggeriments al vostre Ajuntament
Turisme a Maó Tota la informació turística i de lleure de la nostra ciutat
 
Últimes notícies
Llistat de publicacions
 

17/04/2015
D’acord amb els protocols i d’acord també amb l’assemblea de cavallers celebrada el dijous 16 d’abril, l’alcaldessa nomenarà el caixer casat i aquest formarà el seu equip de Junta de Caixers. La designació es farà entre aquells voluntaris que facin saber que volen exercir el càrrec i serà consensuada amb la comissió d’experts que ha realitzat la revisió dels protocols.
 

16/04/2015
Alumnes de diversos centres escolars de Maó participen avui i demà en la proposta científica “Buscant vida a l'Univers”, que un equip d'investigadors del del CAB (Centre d’Astrobiologia) desenvolupa en el Centre d’Art Hernández Sanz.
 

16/04/2015
L'alcaldessa Águeda Reynés i la tinent d'alcaldia de Cultura, Elisa Mus, han presentat aquest matí el programa d'activitats organitzades amb motiu de la Festa del Llibre, que se celebrarà al llarg de la setmana vinent. Entre les més de 20 convocatòries que recull el programa, destaca l'exposició i venda de llibres al carrer durant tres dies consecutius, , el dijous 23, el divendres 24 i el dissabte 25, “amb l'objectiu de donar al llibre el protagonisme que li correspon i no perdre de vista la promoció de la lectura, que és la finalitat primera d'aquesta festa”, ha manifestat l'alcaldessa.
 

16/04/2015
Rehabilitació de l’entrada de l’edifici de Ca n’Oliver, seu del Centre d’Art i d’Història Hernàndez Sanz
A càrrec del restaurador: Francesc Isbert

Entrada pel carrer Anuncivay, número 2.

18.abril.2015-11 hores
 

15/04/2015
Aquest matí han quedat instal·lats tres elements per a la realització d'exercicis físics a l'aire lliure en el passeig cicloturista que discorre al costat de la carretera Maó-Sant Climent, passeig que des de la seva obertura ha generat gran acceptació i ús per part de cicloturistes i vianants. La instal·lació ha quedat situada al començament del passeig, al costat del pas que creua la carretera entre POIMA i el col·legi La Salle.
 

15/04/2015
· Aquest taller s’afegeix a les activitats del projecte de divulgació Ciutat Ciència, una iniciativa de l'Obra Social “la Caixa” i el CSIC present en tres municipis de Balears
· Els investigadors del Centro de Astrobiología (CSIC-INTA) estaran en el Cente d’Art i d’Història Hernández Sanz els dies 16 i 17 d'abril
· Escolars i públic general realitzaran en diversos experiments per conèixer com treballen els astrobiòlegs
 

14/04/2015
Del dimars 14 al divendres 24 d'abril
 

13/04/2015
A partir d’avui i fins el pròxim dia 8 de maig està obert el termini per a la presentació de fotografies al concurs Maó + Flors 2015. Com és tradicional es tracta de fotografies preses durant la celebració del Maó + flors de 2014, tant dels espais decorats com d’altres activitats relacionades amb l’activitat.
 

08/04/2015

Entre els dies 11 i 21 de maig es podran presentar les sol·licituds de preinscripció als centres de primer cicle d’educació infantil del municipi, per al proper curs 2015-2016.
 

19/03/2015
TRIBUNAL EXTRAORDINARI BORSA DE FEINA DE TREBALLADORS/ES SOCIALS
Reunit, en sessió extraordinaria, el tribunal de la borsa de feina de treballadors/es socials de l'Ajuntament de Maó, el dimarts día 10 de març de 2015, a les 11.30 hores, a l'Area de Serveis Socials, i estimades les al·legacions presentades per una de les persones aspirants a formar part de la borsa, ACORDA:

Establir la puntuació definitiva que seguidament s'especifica:
 

06/03/2015
17 i 18 d'abril de 2015
 

Convocatòria revisió de la borsa de feina oberta d'auxiliars sociosanitaris per a la Residència Geriàtrica assistida de l'Ajuntament de Maó

Actualització 4/12/2014: RESULTAT PROVISIONAL VALORACIÓ DE MÈRITS BORSA AUXILIARS SOCIOSANITARIS RESIDÈNCIA GERIÀTRICA ASSISTIDA AJUNTAMENT DE MAÓ
 

BASES DEL CONCURS DE MÈRITS PER A LA FORMACIÓ D’UNA BORSA DE FEINA D’EDUCADORS/ORES SOCIALS PER A L’AJUNTAMENT DE MAÓ

NOVETAT. Nou document del 24/09/2014

PRIMERA. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA
És objecte d’aquesta convocatòria la formació d’una borsa de feina oberta, destinada a cobrir les necessitats temporals de treballadors/es socials per a l’Ajuntament de Maó.
 
més notícies
Llistat de publicacions
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tauler d'edictes urbanisme
 
 
llicencies d'obra menor
 
 
Wifi
 
 
Certificat de resident per viatjar
 
 
Maó més a prop, més accessible
Maó més a prop, més accessible
Aparcau fàcilment, prest i de manera còmoda

més informació...
 
 
Retransmissió en directe del Ple municipal
 
 
 
 
Diumenge, 19 d'abril.
Lunes, 20 de abril 2015: GRAN MATINAL PARA ESCOLARES

Teatre principal de Maó
 
Teatre Principal de Maó

Divendres 24, 21.00 hores
Dissabte 25, 20.00 hores
 

anar a l'agenda
 
 
 
 

Contacta amb l'Ajuntament

  • Ajuntament de Maó
Plaça Constitució, 1
07701 Maó

 
 
 
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar