Salutacio
 
Vídeo promocional de Maó
 
Línia Verda
 
Pla de turisme
 
Renovau el vostre local
 
Protecció civil
 
Carrerer
 
Contacta
 
Temps
Turisme Turisme a Maó Tota la informació turística i de lleure de la nostra ciutat
Tramits Tràmits i gestions Consultau totes les gestions i tràmits de l'Ajuntament de Maó
Queixes Queixes i suggeriments Realitzau queixes i suggeriments al vostre Ajuntament
Turisme a Maó Tota la informació turística i de lleure de la nostra ciutat
 
Últimes notícies
Llistat de publicacions
 

Aquest matí s'ha constituït a l'Ajuntament la Mesa de coordinació intersectorial per promoure una estratègia de promoció de la salut i la prevenció sota els criteris de la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables.
 

El diumenge està convocada la primera excursió del programa Mô amb bici, que aquesta temporada preveu la realització de sis excursions, una al mes, entre novembre i abril. Com en edicions passades, l'itinerari de cadascuna d'elles recorre l'entorn natural del municipi aprofitant la xarxa de camins rurals.
 

Tres filletes, representants del Consell Municipal d'Infància i Joventut de Maó, han participat aquest matí en el Parlament balear al III Congrés balear d'Unicef. Elles han presentat una de les 10 ponències debatudes en aquest fòrum, convocat en el marc del Dia Internacional dels Drets de la Infància. La representació municipal la completen el regidor de Joventut, José Escudero, i l'educadora social Rocío Manzanares.
 

Apalliser ha renovat la condició de mecenes amb el Teatre Principal. Carlos Pallliser, en representació de l'empresa menorquina, ha signat amb Águeda Reynés, presidenta de la Fundació Teatre Principal, l'acord de col·laboració, que es concreta en una aportació anual de 3.000 euros. Apalliser, un dels més antics i fidels mecenes del teatre, consolida així el seu suport a la creació cultural, compromís que van agrair la presidenta i la gerent de la Fundació, Virginia Victori.
 

Mahón, 20 de noviembre de 2014
Cualquier material escrito manejado en la actualidad es deudor de unas actitudes, de unas técnicas y de unos gestos ancestrales que han contribuido a configurar la evolución de uno de los más poderosos medios y objetos de comunicación: la escritura y, con ella, la de uno de sus principales valedores: el libro.

Sin embargo, todo lo anterior no hubiera madurado ni adquirido su propia efectividad sin el intangible y casi enigmático recurso de la lectura: ese ejercicio de libertad personal y de compromiso intelectual que, como ningún otro, inunda nuestras vidas de contenidos sustanciales y duraderos, así como de valores expresivos y emocionales.
 

• The Big Van Theory (Científicos sobre ruedas)’ llega a la ciudad con un espectáculo de monólogos científicos para todos los públicos
• Investigadores de varias disciplinas explican la actualidad científica en un novedoso formato con la risa como protagonista
• La actividad forma parte del proyecto de divulgación científica Ciudad Ciencia, puesto en marcha por el CSIC y la Obra social “la Caixa” en colaboración con 30 ayuntamientos de toda España
 

El dimarts 25 de novembre, a les 19.30 hores, a la Sala de Plens, hi haurà una representació de monòlegs científics, a càrrec del grup anomenat The Big Van Theory (científicos sobre ruedas), format per joves científics del CSIC (http://www.thebigvantheory.com/).


El dijous 27 de novembre, a les 20.00 hores, a l’Ateneu de Máo, el doctor en Història José Manuel Prieto, d’Editorial CSIC, pronunciarà la conferència titulada “La cultura escrita”.
 

Hoy 25 de noviembre 2014, se conmemora el día Internacional en Contra la Violencia de Género.
La violencia contra la mujer es quizás las mas vergonzosa en contra los derechos humanos, no conoce limites geográficos ni culturales.
Mientras continúe, no podremos afirmar que hemos avanzado hacia la igualdad, el derecho, el desarrollo y la paz.
Miles de mujeres son maltratadas en todo el mundo, cada 72 horas una mujer muere en manos de su pareja.
 

Pròxim dissabte 22 de novembre a les 19 hores tindrà lloc a la Sala de Cultura Sa Nostra el tercer concert de la temporada de tardor que organitza l'associació.
 

L’alcaldessa Águeda Reynés i la presidenta de la Casa d’Andalusia, Josefa Morillas, han signat un acord per tal de formalitzar la cessió d’un local municipal per a ús i activitats de la citada associació. Es tracta d’un soterrani de l’edifici ubicat a la Costa d’en Deià, 13, que alberga a les plantes superiors les oficines de PUM. Reynés i Morillas han expressat satisfacció per aquesta col·laboració que, d’una banda, ha servit per rehabilitar i donar ús a aquest espai i, d’altra, permetrà un millor desenvolupament de les activitats culturals de la Casa d’Andalusia.
 

L’alcaldessa Águeda Reynés ha mantingut avui una reunió amb Joana Torres, representant d’Aspanob; y Roswita Britz i Ángeles Camps, de l’associació Alba, aprofitant el lliurament per part de l’Ajuntament de la recaptació obtinguda a la II Cursa de la Dona celebrada el mes passat. A la convocatòria lúdico-esportiva es van inscriure 744 persones que, en conjunt, van generar un volum de 3.493 euros, xifra que s’ha repartit al 50 per cent entre ambdues entitats.
A la trobada han departit sobre temes d’actualitat relacionats amb l’atenció sociosanitària.
 

f1
L'Ajuntament conjuntament amb l'empresa Dynamic, que gestiona el pavelló Menorca, ha dissenyat una campanya de suport al sector comercial en Nadal, consistent en el muntatge d'una pista de gel en el pavelló Menorca així com en la posada a la disposició dels comerços de la ciutat de fins a 10.000 tiquets d'invitacions i de descomptes perquè les puguin regalar als seus clients.
 

Enguany, l’Ajuntament de Maó inicia la 14a edició dels Tallers de família. Seguim, així, la ferma idea de la necessitat d’apostar per la feina familiar, començant per la prevenció. El benestar dels infants, joves i famílies és el benestar social, el present i futur de qualsevol societat.

Les realitats estan canviant any a any, en l'àmbit social, econòmic i polític, i les famílies són el primer entorn on aquests canvis es reflecteixen. Per tot açò, el nostre compromís com a professionals de l’àmbit social i familiar passa per donar resposta a les noves situacions i realitats familiars i socials; respostes que cada família adaptarà a la seva idiosincràsia.

Enguany presentam vuit tallers, repartits en horaris de matí i capvespre.
 

Convocatòria revisió de la borsa de feina oberta d'auxiliars sociosanitaris per a la Residència Geriàtrica assistida de l'Ajuntament de Maó
 

Nova convocatòria de la BORSA DE FEINA OBERTA (auxiliars d'infermeria i cuidador/a) per a la Residència Geriàtrica Assistida de l'Ajuntament de Maó.
 

BASES DEL CONCURS DE MÈRITS PER A LA FORMACIÓ D’UNA BORSA DE FEINA D’EDUCADORS/ORES SOCIALS PER A L’AJUNTAMENT DE MAÓ

NOVETAT. Nou document del 24/09/2014

PRIMERA. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA
És objecte d’aquesta convocatòria la formació d’una borsa de feina oberta, destinada a cobrir les necessitats temporals de treballadors/es socials per a l’Ajuntament de Maó.
 
més notícies
Llistat de publicacions
 
Menorca Connecta
 
 
 
 
 
 
Tauler d'edictes urbanisme
 
 
llicencies d'obra menor
 
 
Wifi
 
 
Certificat de resident per viatjar
 
 
Maó més a prop, més accessible
Maó més a prop, més accessible
Aparcau fàcilment, prest i de manera còmoda

més informació...
 
 
Retransmissió en directe del Ple municipal

Pròxim ple: novembre 2014

anau a la retransmissió...
 
 
 
 

Pròxim dissabte 22 de novembre a les 19 hores tindrà lloc a la Sala de Cultura Sa Nostra el tercer concert de la temporada de tardor que organitza l'associació.
 
Tots els divendres de novembre de 17.00 a 19.00 h
 
Campanya de recollida de bicicletas
 
Octubre i novembre 2014
 
Teatre
Divendres 5 de desembre
21.00 hores
 

anar a l'agenda
 
 
 
 

Contacta amb l'Ajuntament

  • Ajuntament de Maó
Plaça Constitució, 1
07701 Maó

 
 
 
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar