Salutacio
 
Vídeo promocional de Maó
 
Línia Verda
 
Pla de turisme
 
Renovau el vostre local
 
Protecció civil
 
Carrerer
 
Contacta
 
Temps
Turisme Turisme a Maó Tota la informació turística i de lleure de la nostra ciutat
Tramits Tràmits i gestions Consultau totes les gestions i tràmits de l'Ajuntament de Maó
Queixes Queixes i suggeriments Realitzau queixes i suggeriments al vostre Ajuntament
Turisme a Maó Tota la informació turística i de lleure de la nostra ciutat
 
Últimes notícies
Llistat de publicacions
 

Zaca és l'autor del cartell que il·lustra les festes de la Mare de Déu de Gràcia 2014, que va ser presentat ahir als membres de la Corporació. L'obra ofereix una imatge inèdita de la festa, una perspectiva en contrapicat de la plaça de la Constitució amb elements identificatius del moment àlgid amb el lliurament de les canyes verdes als caixers i cavallers, mans que s'alcen al voltant del cavall i els edificis més singulars de la plaça.
 

Teatre Principal de Maó els pròxims dies 20 i 21 d'agost a les 21 hores
 

Caritas-Mestral ha recollit 24 tones de roba i joguines durant el segon trimestre d'enguany, segons l'informe que ha remès a l'Ajuntament. Els vuit contenidors estan situats en zones públiques de trànsit o fàcil accés amb la finalitat de facilitar el dipòsit per part de la ciutadania. El balanç és netament superior al del primer semestre, però sobretot revela l'èxit d'aquesta iniciativa de l'entitat diocesana.
 

Desde el domingo 17 al domingo 24 de agosto se celebrara en Mahón la tercera edición de Pronostica- Festival Internacional de Creació Contemporanea de les Illes Balears, en colaboración con el Consell de Menorca, Ayuntamiento de Mahon, Es Baluard- Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma y Radio3- Radio nacional de España.
 

L'escut que remata el forjat de la porta principal de l'Ajuntament rellueix amb l’antic esplendor de la seva construcció fa més de 200 anys. Es tracta d'una creació artística, en coure, amb les cinc lletres del nom de la ciutat, que data de la reforma de l'edifici iniciada en 1788. El treball de la forja de les balconades i la porta d'entrada va ser encarregat al mestre francès Martín Dandelot i al menorquí José Serra.
 

L'Agrupació Municipal de Voluntaris de Protecció Civil ha estrenat aquesta setmana un espai propi en la web oficial de l'Ajuntament amb el doble objectiu de tenir més presència institucional i apropar les seves tasques a la ciutadania, a més d'obrir un canal de comunicació amb tots aquells que estiguin interessats a formar part d'aquest col·lectiu. La finestra d'accés informatiu i contacte amb Protecció Civil de Maó apareix a la pàgina principal de la web ajmao.org o mahon.es, fàcilment identificable pel logotip de triangle blau sobre fons taronja. Unes seixanta persones integren l'Agrupació de Maó, dirigida per Francisco Febrer Quiruga.
 

Es prepara la segona edició de la NIT D’ART a Maó. Després de la gran acollida de públic i d’artistes de l’any passat, sempre en el marc de la celebració de les festes de la Mare de Déu de Gràcia, es prepara una nova nit d’art.
 

Els dimecres d'agost
Biblioteca pública
 

Data d'inscripció fins dia 22 d'agost.

L’Ajuntament de Maó convoca el Concurs de Mostradors, per celebrar les
FESTES DE LA MARE DE DÉU DE GRÀCIA DEL 2014,
segons les següents
B A S E S
 

Juliol i agost 2014
Claustre de Sant Francesc
 

Normes d’inscripció per participar a les Festes de la Mare de Déu de Gràcia, Llucmaçanes i Sant Climent
 

Noves bases borsa de feina oberta d'auxiliars sociosanitaris per a la Residència Geriàtrica assistida de l'Ajuntament de Maó. Aquestes bases substitueixen les anteriors d'auxiliars d'infermeria i cuidadors/ores
 

Nova convocatòria de la BORSA DE FEINA OBERTA (auxiliars d'infermeria i cuidador/a) per a la Residència Geriàtrica Assistida de l'Ajuntament de Maó.
 

Resultats de la valoració dels mèrits per a la formació d'una borsa de feina d'educadors/es socials i treballadors/es.
 

BASES DEL CONCURS DE MÈRITS PER A LA FORMACIÓ D’UNA BORSA DE FEINA D’EDUCADORS/ORES SOCIALS PER A L’AJUNTAMENT DE MAÓ

PRIMERA. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA
És objecte d’aquesta convocatòria la formació d’una borsa de feina oberta, destinada a cobrir les necessitats temporals de treballadors/es socials per a l’Ajuntament de Maó.
 
més notícies
Llistat de publicacions
 
 
 
Tauler d'edictes urbanisme
 
 
llicencies d'obra menor
 
 
Wifi
 
 
Certificat de resident per viatjar
 
 
Maó més a prop, més accessible
Maó més a prop, més accessible
Aparcau fàcilment, prest i de manera còmoda

més informació...
 
 
Retransmissió del Ple Municipal

Pròxim ple: setembre 2014

anau a la retransmissió...
 
 
 
 
Todos los martes, de 21:00h a 23:30h
Del 10 de junio al 26 de agosto
 
Juliol i Agost 2014
Claustre de Sant Francesc
 

anar a l'agenda
 
 
 
 

Contacta amb l'Ajuntament

  • Ajuntament de Maó
Plaça Constitució, 1
07701 Maó

 
 
 
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar