Buscar
    
 
Últimas noticias...
Llistat de publicacions
 

Imatge
26/05/2016
Maria Membrive ha explicat que “el programa ‘Estiu a Maó’, inclou els cicles ‘Nits de música al carrer’, ‘Vermosset’ i ‘Festes de barriada’, cadascun d’ells amb una identitat pròpia”.

L’objectiu de l’Ajuntament és potenciar l’ambientació als carrers i places de la ciutat a través de la música en viu durant els mesos d’estiu.
 

Imatge
26/05/2016
Aquest matí, l'alcaldessa Conxa Juanola i els membres de la Corporació municipal han rebut dalt la Sala l'ambaixador dels EUA, James Costos, i les autoritats civils i militars que l'acompanyaven.
 

Imatge
25/05/2016
Està previst que els treballs durin de 7 a 8 dies, i han de resoldre els greus problemes de potència i de seguretat de la instal·lació elèctrica actual del Mercat des Peix.
 

Imatge
25/05/2016
Les persones interessades a conèixer el text i a presentar-hi al·legacions, si així ho consideren, es poden dirigir al Servei Municipal de Cultura (Claustre del Carme) o consultar el text al web de l'Ajuntament. El termini per presentar al·legacions acaba el 23 de juny.
 

Imatge
25/05/2016
El pròxim dissabte 28 de maig, se celebrarà al Claustre del Carme un acte solidari per recaptar fons pels damnificats pel terratrèmol que va sacsejar l’Equador el passat 16 d’abril.

L’esdeveniment tindrà lloc des de les 11 del matí fins a les 23 hores de la nit i inclourà actuacions de grups musicals, mercat solidari, sortejos, una barbacoa i venda de menjar menorquí i equatorià.
 

Imatge
24/05/2016
El proper Ple de l’Ajuntament de Maó, que s’havia de celebrar el pròxim dijous 26 de maig, finalment tindrà lloc el dilluns 30 de maig, a les 19 hores.
 

Imatge
23/05/2016
Amb un total de 47 punts, l'obra guanyadora, i premiada amb 3.500 euros, va ser 'Reading Poe', de l'artista Jorge Fernández Alday.
 

Imatge
23/05/2016
El 'Projecte s’Hort des Frares' està emmarcat en la convocatòria Visibles, per a la millora de l’ocupabilitat d'aquelles persones en situació d'atur i de més edat. Compta amb la participació del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i el cofinançament del Servei d'Ocupació Pública Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu (FSE), i està gestionat per l’Ajuntament de Maó.
 

Imatge
21/05/2016
En una xifra rècord, un total de 64 mostradors s’havien inscrit per participar en la festa de Maó+Flors 2016, dels quals 46 participaven en el concurs de mostradors, que enguany s’ha convocat per primera vegada.
 

Imatge
20/05/2016
L’Ajuntament i l’Associació de Venedors Ambulants de Menorca han presentat aquest matí un acord que dóna resposta a nombroses demandes dels comerciants i impulsa la venda ambulant a la ciutat.

Entre les principals novetats, destaca l’ampliació del nombre de parades als mercats del parc Rochina i de la plaça de l’Esplanada.
 

Imatge
20/05/2016
L’actual equip de govern ha acordat l’aplicació d’un coeficient reductor del 0,92% als valors cadastrals de tots els immobles de Maó per a l’any vinent, amb l’objectiu d’apropar el valor d’aquests a la realitat del mercat.
 

Imatge
19/05/2016
Durant els primers mesos de funcionament, el nou servei ha dut a terme tasques de mediació, intervenint en casos de risc d’exclusió social per l’impagament de crèdits hipotecaris o per morositat en el pagament del lloguer.

Al mateix temps, s’ha procedit a identificar els pisos buits a la ciutat, amb l’objectiu de crear una borsa d’habitatge social.
 

Imatge
18/05/2016
Amb aquesta cessió, el consistori disposarà d’un total de quatre pisos destinats a cobrir les necessitats d’allotjament del municipi, especialment en situacions d’emergència social.
 

Imatge
17/05/2016
A la plaça del Carme s’ha instal·lat un nou fanal en substitució d’un dels que hi havia, que es trobava en molt mal estat. També s’ha plantat una nova araucària a la plaça d'Espanya, s’han reordenat les jardineres i s’han eliminat els contenidors soterrats.
 

Imatge
17/05/2016
Ahir dilluns va començar el període de preinscripció per formar part de la Colcada de les festes de la Mare de Déu de Gràcia de 2016, un període que restarà obert fins al dia 17 de juny.
 

Imatge
16/05/2016
L’alcaldessa ha explicat que “la solució per resoldre la demanada de places sociosanitàries no cobertes a Menorca i la necessitat d’un centre per a persones dependents, implica recuperar l’edifici de l’antic hospital Verge del Toro”.
 

13/05/2016
Héctor Pons, regidor de Cultura i Festes, ha explicat que “hem considerat necessari donar un nou impuls al festival, intentant implicar nous participants i creant una nova imatge”.

L’esdeveniment tindrà lloc del 16 al 21 de maig, i comptarà amb nombroses activitats, que permetran gaudir dels múltiples espais decorats de la ciutat.
 

Imatge
13/05/2016
L’alcadessa Conxa Juanola i el primer tinent d’Alcaldia, Vicenç Tur, han presentat les obres de neteja, estabilització i consolidació del penya-segat, que s’han dut a terme durant els mesos de febrer, març i abril.
 

Imatge
11/05/2016
El projecte preveu un nou disseny de superfície i la renovació dels serveis d’aigua i sanejament.

Les obres començaran després de l’estiu i tindran un termini d’execució de tres mesos.
 

Imatge
11/05/2016
De l’11 al 15 de maig, els més petits podran gaudir de fins a set espectacles diferents, que es representaran a les escoletes, al carrer i al Teatre Principal.

Amb el V Festival de Teatre Infantil de Maó es recupera una iniciativa que s’havia deixat de fer durant els darrers any, amb l'objectiu d’apropar el teatre a un públic menys habitual i enfortir les relacions amb els centres escolars.
 

10/05/2016
Del 16 de maig a l’1 de juny estarà obert el període d’inscripcions per a les activitats lúdiques i esportives d’estiu que ofereix el Servei Municipal d’Esports.

Les activitats tindran lloc al Poliesportiu Municipal de l’1 al 29 de juliol i de l’1 al 31 d’agost, i inclouran natació, futbol, bàsquet, bàdminton, voleibol, atletisme, rugbi, hoquei, treballs manuals i jocs alternatius.
 

21/12/2015
 
Más noticias

 
   
Contacta con el Ayuntamiento Si quieres ponerte en contacto con nosotros para hacer una sugerencia, una consulta o por cualquier otra cuestión, puedes hacerlo dirigiéndote a la sede del Ayuntamiento de Mahón (Plaza Constitución, 1 Mahón Tlf. 971 36 98 00) o bien en el siguiente enlace.

Trataremos de dar respuesta a sus consultas en la mayor brevedad posible.


Consultas y sugerencias  Quejas y fotodenuncia
 
Ajuntament de Maó
Aviso Legal   Accesibilidad   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar