Buscar
    
 
Últimas noticias...
Llistat de publicacions
 

Imatge
24/06/2016
El pròxim dimarts, 28 de juny, a les 19 hores, tindrà lloc a Ca n’Oliver un taller de participació ciutadana obert a tothom, en el qual es parlarà sobre la gestió de l’aigua.
 

Imatge
23/06/2016
Conxa Juanola i Constantino Maria Ballester han signat un nou conveni de col·laboració pel qual la Fundació Guillem Cifre de Colonya referma el seu suport al Teatre Principal amb una aportació de 3.500 euros.
 

Imatge
23/06/2016
Es preveu que les obres comencin el mes d’agost i tinguin un termini d’execució de tres mesos.

El regidor d’Esports, Carlos Montes, ha explicat que “es tracta d’una intervenció prioritària per garantir la seguretat de tothom”.
 

Imatge
23/06/2016
En la reunió mantinguda el passat dimarts a la seu consistorial, el conseller Martí March va refermar el compromís de la Conselleria amb els dos projectes i es va acordar la signatura d’un protocol el pròxim mes de juliol.
 

Imatge
22/06/2016
Ahir va tenir lloc una sessió extraordinària del Ple Municipal, que va servir perquè els membres del Consell Municipal d'Infància i Joventut presentessin a l’equip de govern les seves propostes per a la millora de la ciutat.
 

Imatge
22/06/2016
La campanya de l’Ajuntament per afavorir la participació popular ha obtingut una bona resposta, i enguany s’aconseguirà una participació rècord. En els darrers trenta anys, mai no s’havia assolit una xifra tan alta de bujots participants, que seran un total de 20.

Si també tenim en compte els bujots que es cremaran a les barriades i a les entitats, i aquells que no s’acabaran cremant, podem dir que enguany seran més de 30 els bujots creats per celebrar la festa de Sant Joan.
 

20/06/2016
La festa de Sant Joan tornarà a celebrar-se al parc des Freginal i s’ha incentivat la participació de comerços, entitats i centres educatius.

Per la seva banda, la celebració de Sant Pere tindrà lloc a s’Hort Nou i comptarà amb la participació dels gegants de Maó, com a principal novetat.
 

17/06/2016
La convocatòria estarà oberta fins al 28 de juny. Hi podran participar els comerciants que compleixin els requisits sol·licitats.
 

Imatge
16/06/2016
El pròxim diumenge, 19 de juny, el Claustre del Carme acollirà un concert i diverses activitats que serviran per reivindicar els drets de les persones migrants i refugiades.

Del 21 de juny al 3 de juliol es podrà veure a Ca n’Oliver i a Can Victori l’exposició fotogràfica ‘Migracions i fronteres’, de José Palazón.
 

Imatge
14/06/2016
El Consistori ha patrocinat un dels grans blocs de pedra que formen part del nou laberint que es va construir per commemorar el XX aniversari de Lithica.
 

Imatge
13/06/2016
Davant el recurs presentat per l’empresa Marsave contra el resultat del concurs d’adjudicació de la prestació del servei de socorrisme a les platges del municipi de Maó, l’equip de govern ha aprovat la pròrroga de l’actual contracte fins que es resolgui el recurs en marxa.
 

21/12/2015
 
Más noticias

 
   
Contacta con el Ayuntamiento Si quieres ponerte en contacto con nosotros para hacer una sugerencia, una consulta o por cualquier otra cuestión, puedes hacerlo dirigiéndote a la sede del Ayuntamiento de Mahón (Plaza Constitución, 1 Mahón Tlf. 971 36 98 00) o bien en el siguiente enlace.

Trataremos de dar respuesta a sus consultas en la mayor brevedad posible.


Consultas y sugerencias  Quejas y fotodenuncia
 
Ajuntament de Maó
Aviso Legal   Accesibilidad   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar