Buscar
     
 

Cultura

    

Amb l'objectiu d'impulsar i fomentar les activitats culturals del municipi, el Servei de Cultura du a terme, al llarg de l'any, tot un seguit d'activitats lúdiques, d'oci i de formació cultural.

Algunes d'aquestes activitats les realitza el mateix Servei, amb programacions pròpies; d'altres es fan a través de la promoció cultural, basada en convenis i subvencions amb les entitats i associacions del municipi.

Les activitats culturals es desenvolupen, majoritàriament, en cicles de periodicitat anual, si bé sempre n'hi ha d'altres de puntuals o ocasionals; l'oferta abasta tots els camps de la cultura: música, teatre i poesia, exposicions, conferències, publicacions… Sempre intentam mantenir l'equilibri entre les aportacions foranes, les noves i les avantguardistes, i el manteniment de les pròpies tradicions i la cultura autòctona.

Entitat pròpia té l'apartat de festes, amb un programa anual que realitza la Regidoria de Festes, amb l'aportació de novetats que enriqueixen els actes tradicionals.

L'Àrea de Cultura i Educació també acull tres apartats més: el Servei d'Assessorament Lingüístic, per a assessorar i vetllar pel bon ús lingüístic; les Escoles Municipals, que oferixen la formació plàstica i musical no reglada; i Arxius i Museus, que té la responsabilitat de protegir el patrimoni documental i artístic.

Aquest ampli ventall d'activitats fa que l'oferta cultural arribi a molts i variats destinataris.

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar