Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Escolarització 0-3. CURS 2016-2017

Una de les apostes municipals és l’atenció a la primera infància, a través de les escoles de la xarxa pública d’educació infantil. A Maó, hi ha un total de sis escoles. Poder comptar, a una ciutat com Maó, amb aquestes escoles i amb tot l’equip de professionals que les fa possible és una gran riquesa.

El Servei d’Educació vol potenciar aquesta tasca, convençut de la importància que té invertir en serveis d’atenció a la primera infància i de garantir la qualitat d’aquests serveis, com a mecanismes per reforçar els fonaments de l’aprenentatge permanent al llarg de la vida dels infants i per satisfer les necessitats socials de les famílies.

PER QUÈ ÉS IMPORTANT ESCOLARITZAR, SOBRETOT, ALS DOS ANYS?

Els beneficis d’una bona atenció durant la primera infància són molts i afecten aspectes tan diversos com la conciliació de la vida laboral i familiar, el desenvolupament psicoafectiu dels infants, l’equitat en les seves oportunitats educatives futures, la generació d’ocupació...

Són molts els estudis que mostren que les oportunitats de desenvolupament personal, social, cognitiu i emocional dels infants estan estretament lligades a l’estimulació educativa primerenca.

HI HA AJUDES PER A L’ESCOLARITZACIÓ?

L’atenció a la primera infància, com a estratègia d’inversió social i educativa, és una aposta municipal; per açò, potenciam el sistema d’ajudes econòmiques per garantir l’equitat educativa.

En el moment de fer la preinscripció podeu també sol·licitar aquestes ajudes.

 Més informació:
 
 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar