Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
25/11/2016
El curs abordarà l’arribada dels infants a la preadolescència i oferirà eines per gestionar els canvis que aquest fet comporta, tot evitant patiments innecessaris.
 

TALLER DE FAMÍLIA PER A PARES I MARES AMB FILLS PREADOLESCENTS

El curs abordarà l’arribada dels infants a la preadolescència i oferirà eines per gestionar els canvis que aquest fet comporta, tot evitant patiments innecessaris.

Maó, 25 de novembre de 2016

Dilluns vinent, 28 de novembre, començarà un nou taller de família, adreçat a pares i mares amb fills preadolescents. El curs, gratuït, constarà de set sessions quinzenals, que tindran lloc els dilluns, de 19 a 21 hores, al Casal Jove, i l’impartirà la psicòloga Cati Pons.

El taller reflexionarà sobre l’arribada dels fills a la preadolescència, una època de transició i d’anticipació de l’adolescència en la qual apareixen els primers senyals de l’arribada del final de l’etapa infantil. Durant les sessions, es donaran eines per gestionar aquests canvis i facilitar al dia a dia a les famílies, evitant patiments innecessaris.

Maó, ciutat educadora

Els Tallers de família arriben enguany a la setzena edició i ho fan amb el mateix esperit amb què van ser concebuts: el d’assessorar, acompanyar i donar suport als pares i mares en la seva tasca educadora per, en darrer terme, afavorir el creixement personal dels fills, fomentar la seva autonomia i benestar, facilitar el trànsit entre les diferents etapes vitals i educatives, treballar els vincles familiars i la confiança i enfortir la convivència al si de les famílies.

Aquesta iniciativa, doncs, ja compta amb un llarg recorregut en el marc de les actuacions municipals en matèria educativa i familiar, i respon a l’adhesió de Maó, l’any 2007, a la Carta de Ciutats Educadores, mitjançant la qual la ciutat va fer seu el compromís de traslladar el concepte de “ciutat educadora” a les polítiques locals concretes.

Vies d’inscripció

En persona: Àrea de Serveis Socials i Àmbit Socioeducatiu, Cós de Gràcia 28 (Maó)

Per correu electrònic: tallersdefamilia@ajmao.org

Per telèfon: 971 356 700. De dilluns a divendres, de 9.00 a 14.30 h


Imatge 

Tornar