Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
28/11/2016
El curs intentarà donar eines per gestionar una època de canvis, que sovint és vista amb por i preocupació
 

TALLER DE FAMÍLIA PER A PARES I MARES AMB FILLS ADOLESCENTS

El curs intentarà donar eines per gestionar una època de canvis, que sovint és vista amb por i preocupació

Maó, 28 de novembre de 2016

Demà dimarts, començarà un nou taller de família, adreçat a pares i mares amb fills adolescents (15-16 anys). El curs, gratuït, constarà de set sessions quinzenals, que tindran lloc els dimarts, de 19 a 21 hores, al Casal Jove, i l’impartirà Violant Agut, educadora social i tècnica en família.

Veieu l’adolescència com una etapa de pors i preocupacions? Sentiu que coneix més el vostre fill/a el seu amic/iga que vosaltres mateixos? De vegades pensau que no sabeu on han quedat els bons moments de conversa i complicitat amb els vostres fills/es?

El curs intentarà donar resposta a aquests i altres preguntes, i donarà eines per abordar una època de canvis, durant la qual els fills encara necessiten el nostre suport per caminar pel món, encara que els missatges que enviïn semblin diferents.

Maó, ciutat educadora

Els Tallers de família arriben enguany a la setzena edició i ho fan amb el mateix esperit amb què van ser concebuts: el d’assessorar, acompanyar i donar suport als pares i mares en la seva tasca educadora per, en darrer terme, afavorir el creixement personal dels fills, fomentar la seva autonomia i benestar, facilitar el trànsit entre les diferents etapes vitals i educatives, treballar els vincles familiars i la confiança i enfortir la convivència al si de les famílies.

Aquesta iniciativa, doncs, ja compta amb un llarg recorregut en el marc de les actuacions municipals en matèria educativa i familiar, i respon a l’adhesió de Maó, l’any 2007, a la Carta de Ciutats Educadores, mitjançant la qual la ciutat va fer seu el compromís de traslladar el concepte de “ciutat educadora” a les polítiques locals concretes.

Vies d’inscripció

En persona: Àrea de Serveis Socials i Àmbit Socioeducatiu, Cós de Gràcia 28 (Maó)

Per correu electrònic: tallersdefamilia@ajmao.org

Per telèfon: 971 356 700. De dilluns a divendres, de 9.00 a 14.30 h

Imatge 

Tornar