Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
05/01/2017
S’ha substituït un dels dos vehicles del centre i s’ha renovat el muntacàrregues, per tal de millorar-ne el funcionament i les condicions de seguretat
 

EL GERIÀTRIC MUNICIPAL ESTRENA FURGONETA I MUNTACÀRREGUES

S’ha substituït un dels dos vehicles del centre i s’ha renovat el muntacàrregues, per tal de millorar-ne el funcionament i les condicions de seguretat

Maó, 5 de gener de 2016

L’Ajuntament ha adquirit recentment una nova furgoneta, que substituirà un dels dos vehicles de què disposa la Residència Geriàtrica Assistida de Maó, i servirà per realitzar el servei de repartiment de menjar. A més, s’ha renovat completament el muntacàrregues del centre, amb l’objectiu de modernitzar-lo i millorar-ne les condicions de seguretat.

El regidor Biel Pons ha explicat que les dues actuacions responen al compliment del Pla de Millora del Geriàtric, i ha explicat que durant el 2017 es substituirà l’altra furgoneta, destinada al transport de persones, i es realitzaran millores en un altre dels ascensors del centre.

Furgoneta isotèrmica

La nova furgoneta compta amb una caixa isotèrmica, especialment preparada per al transport d’aliments peribles, que permet mantenir unes condicions estables de temperatura a l’interior. Aquest vehicle es destinarà a fer el repartiment de menjar, que habitualment es porta a la Casa d’Acollida i a uns 80 domicilis del municipi. El cost d’adquisició ha estat de 17.155,99 euros.

Pons ha assenyalat que la furgoneta servirà per millorar el servei de repartiment, i també les condicions de feina dels treballadors, que havien de patir les avaries constants de l’anterior vehicle.

Modernització del muntacàrregues

El muntacàrregues del centre també s’ha renovat completament, amb l’objectiu de millorar-ne el funcionament i solucionar les mancances pel que fa a les condicions de seguretat. En concret, s’ha canviat la plataforma hidràulica, i el cost total de la intervenció ha estat de 22.990 euros.

El muntacàrregues s'utilitza per al transport de les comandes de productes alimentaris, bugaderia, menús a domicili, retirada diària del reciclatge, etc. Malgrat això, estava descatalogat i obsolet, i la seva renovació era prioritària.

Per altra banda, el passat estiu, l'Ajuntament va haver de fer front a una sèrie d'avaries als ascensors del centre, a causa de l’antiguitat de les instal·lacions. L’ascensor principal ja ha quedat totalment actualitzat, i està previst actualitzar el segon durant el 2017.


Imatge 

Tornar