Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
19/01/2017
El termini d’inscripció restarà obert del 16 de gener al 9 de febrer
 

OBERT EL PERÍODE DE MATRÍCULA PER ALS CURSOS CISCO D’AULA MENTOR

El termini d’inscripció restarà obert del 16 de gener al 9 de febrer

Maó, 19 de gener de 2017

Del 16 de gener al 9 de febrer restarà obert el termini d’inscripció per al programa Cisco CCNA 5 Routing and Switching, que es desenvolupa dins el projecte Aula Mentor. El curs començarà el 13 de febrer i tindrà una durada de cinc mesos.

El preu del curs és de 24 euros mensuals, tot i que la matrícula inicial és de dos mesos (48 euros). Les persones interessades s’han d’adreçar als Serveis Socials de l’Ajuntament de Maó (Cós de Gràcia, 28), i allà els proporcionaran els fulls d’inscripció que hauran d’omplir.

Cursos Cisco

Aula Mentor forma part de la denominada Networking Academy i ofereix el programa que permet obtenir la Certificació Acadèmica Cisco en xarxes d’ordinadors. La formació CISCO en xarxes està dissenyada per proporcionar un mitjà d’aprenentatge davant la creixent demanda de professionals de les tecnologies de la informació i la comunicació.

El programa CCNA s’organitza en quatre mòduls que s’han de realitzar de manera seqüencial i ordenada, i desenvolupa les competències i capacitats necessàries per instal·lar, configurar, operar i solucionar problemes en xarxes enrutades i commutades. Els professionals CCNA disposen dels coneixements i habilitats per establir connexions a llocs remots a través d’una WAN, així com reduir les amenaces de seguretat.

Si voleu més informació, feu clic aquí, o consultar els documents adjunts al final de la pàgina.

Aula Mentor: formació oberta, flexible i en línia

Aula Mentor és una iniciativa educativa en línia, de formació oberta i flexible, que s’adreça a persones adultes que volen ampliar les seves competències professionals. La iniciativa la promou el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports, en col·laboració amb altres institucions nacionals i internacionals.

L’any 2013, l'Ajuntament de Maó va signar un conveni de cooperació amb el Ministeri d'Educació, amb l’objectiu de desenvolupar el projecte Aula Mentor a Maó. Per tot això, l'Ajuntament va posar en marxa una Aula Mentor, dotant-la amb equipament informàtic i d’una persona administradora, formada per facilitar l'accés dels alumnes al programa.


Imatge