Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
19/01/2017
Durant l’acte, el regidor d’Esports, Carlos Montes, ha donat les gràcies als jugadors “pel partit vistós que vam poder gaudir” i els ha animat “a visitar la ciutat en futures ocasions”
 

L’AJUNTAMENT ACOMIADA ELS INTEGRANTS DE LES SELECCIONS SUB-17 D’ESPANYA I ITÀLIA

Durant l’acte, el regidor d’Esports, Carlos Montes, ha donat les gràcies als jugadors “pel partit vistós que vam poder gaudir” i els ha animat “a visitar la ciutat en futures ocasions”

Maó, 19 de gener de 2017

Aquest matí, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Maó, Carlos Montes, i el conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica Joventut i Esports, Miquel Company, han acomiadat els integrants de les seleccions sub-17 d’Espanya i Itàlia, que es van enfrontar ahir en un partit amistós disputat a l’Estadi Municipal de Maó.

Durant l’acte, celebrat a l’Hotel Port Mahón, Carlos Montes ha donat les gràcies als jugadors “pel partit vistós que vam poder gaudir” i els ha animat “a visitar la ciutat en futures ocasions”. Montes també ha agraït a la Federació que hagi triat la ciutat de Maó per celebrar aquest matx, i ha entregat als integrants de l’expedició una bossa amb informació i productes de Menorca.

Finalment, el regidor ha aprofitat l’ocasió per felicitar el president del CF Sporting de Mahón, Fernando J. Osuna, de qui ha dit que “ha estat el principal promotor d’aquest partit”, i amb qui “les converses per poder-lo fer realitat van començar ara fa un any”.Imatge 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar