Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
26/01/2017
L’Ajuntament ha convocat, un any més, els premis de disfresses de Carnaval, que es faran amb motiu de la rua que tindrà lloc el dissabte 25 de febrer.
 

OBERT EL TRÀMIT D’INSCRIPCIÓ PER PARTICIPAR EN LA RUA DE CARNAVAL

Maó, 26 de gener de 2017

L’Ajuntament de Maó ha convocat, un any més, els premis de disfresses de Carnaval, que es faran amb motiu de la rua del dissabte 25 de febrer.

Premis

Des d’aquest any, hi haurà tres premis en cadascuna de les modalitats. Així, el primer premi de carrosses serà de 500 euros, el segon serà de 250 euros, i el tercer de 150 euros. Per altra banda, el primer premi a la millor comparsa es fixa en 250 euros, el segon en 150 euros, i el tercer de 100 euros. En total, 1.400 euros en premis.

Com tots els anys, el jurat d’experts es fixarà en les propostes durant la rua, que enguany començarà a les 19 hores, i els premis es lliuraran a l'inici del ball que se celebrarà al pavelló del Padre Petrus.

A més, com a novetat, l’Ajuntament lliurarà un record original als grups que s’hagin inscrit i participat en la referida rua.

Inscripció

Les persones interessades a participar, tant en la modalitat de carrossa com de comparsa, es poden inscriure fins al dia 20 de febrer al Servei Municipal de Cultura, personalment, per telèfon cridant al 971353280, i per correu electrònic a cultura@ajmao.org. També ho poden fer telemàticament, mitjançant la pàgina electrònica de l’Ajuntament de Maó.

Podeu consultar les bases del concurs en el document adjunt al final de la pàgina.


Imatge