Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
31/01/2017
Després de les importants obres de millora que s’hi han dut a terme, la instal·lació tornarà a acollir les seves activitats habituals a partir de demà, dia 1 de febrer.
 

LA PISCINA MUNICIPAL REOBRE LES PORTES

Després de les importants obres de millora que s’hi han dut a terme, la instal·lació tornarà a acollir les seves activitats habituals a partir de demà, dia 1 de febrer

Maó, 31 de gener de 2017

Després de les obres de millora que s’hi han dut a terme els darrers mesos, que han comportat una renovació important de les instal·lacions, la piscina municipal tornarà a acollir les seves activitats habituals a partir de demà, dia 1 de febrer.

Entre les actuacions que s’hi han realitzat destaca la reducció de la profunditat, que passa de 2,3 a 1,8 metres, fet que permetrà estalviar una important quantitat d’aigua, així com reduir els costos de manteniment.

Per altra banda, s’ha substituït el sistema de desinfecció de l’aigua per un de més ecològic i saludable per als usuaris. En concret, s’ha instal·lat un sistema d’electròlisi salina (desinfecció de l’aigua amb sal comuna), més respectuós amb les persones i que suposarà una millora de la qualitat de l’aigua.

A més, s’ha renovat totalment la coberta de l’edifici, que estava molt deteriorada, i s’han canviat els vidres dels finestrals, amb l’objectiu de millorar l’aïllament tèrmic de la instal·lació i aconseguir un important estalvi energètic.


Imatge 

 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar