Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

07/02/2017
Amb l’objectiu d’evitar la repetició d’aquesta problemàtica, el consistori instal·larà una tanca a la parcel·la municipal que es troba en aquest indret, i ja ha incrementat la vigilància per tal de sancionar la persistència d’aquest tipus de comportaments.
 

L’AJUNTAMENT NETEJA ELS ABOCAMENTS INCONTROLATS AL CARRER DE GRÈCIA

Amb l’objectiu d’evitar la repetició d’aquesta problemàtica, el consistori instal·larà una tanca a la parcel·la municipal que es troba en aquest indret, i ja ha incrementat la vigilància per tal de sancionar la persistència d’aquest tipus de comportaments.

Maó, 7 de febrer de 2017

L’Ajuntament ha finalitzat, recentment, la neteja de la parcel·la de propietat municipal situada al carrer de Grècia, entre l’avinguda d’Europa i el carrer d'Alemanya, al Polígon Industrial de Maó, que s’havia convertit, els darrers anys, en una zona d’abocaments incontrolats de tot tipus de residus, com ara enderrocs d’obres, voluminosos, aparells elèctrics i, fins i tot, vehicles i embarcacions.

La neteja ha resultat complicada a causa del desnivell de la zona i de la gran quantitat de residus que hi havia, i ha tingut un cost aproximat de 15.000 euros.

Per tal que no es tornin a repetir aquest tipus d’abocaments il·legals, el consistori iniciarà aquesta mateixa setmana les tasques d’instal·lació d’una tanca metàl·lica per impedir l’accés a la parcel·la, que tindrà un cost de 12.319 euros.

A més, la Policia Local de Maó està prestant una especial atenció a la vigilància d’aquest indret, i ja ha començat a sancionar la persistència d’aquest tipus de comportaments.

Des de l’Ajuntament, una vegada més, es fa una crida al civisme, i es recorda que aquest tipus d’actituds generen importants costos per al municipi, i tot un seguit de problemàtiques ambientals. A més, es recorda als ciutadans que al web de l’Ajuntament disposen de tota la informació necessària per a una gestió correcta i eficient dels residus.

Si voleu informació sobre la correcta gestió dels residus a Maó, feu clic aquí
 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia